Startdir
Image default
Aanbiedingen

4 aandachtspunten wanneer je besluit om professioneel bekers te laten bedrukken

4 aandachtspunten wanneer je besluit om professioneel bekers te laten bedrukken

Ben je van plan om professioneel bekers te laten bedrukken zodat je die kunt uitdelen tijdens open dagen, op beurzen, aan klanten en aan zakenpartners? Ben je op zoek naar een professionele partij voor jouw bekers? Bekijk dan eens de bedrukte bekers van Loopper. Voordat je jouw bestelling plaatst, is het goed om rekening te houden met onderstaande vier aandachtspunten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je wat je kunt verwachten.

 

Door de minimale afnamehoeveelheid niet geschikt voor kleine bestellingen

Omdat een professionele afdruk op een beker niet zomaar binnen een enkele oogwenk gerealiseerd is, wordt er gewerkt met een minimale afnamehoeveelheid. Zo kan er bij een specifieke beker vermeld staan dat je er minimaal 25 of 50 stuks van af moet nemen. Wil je echter maar tien van dit soort bekers laten bedrukken? Dan is dat helaas niet mogelijk en zul je op zoek moeten naar een andere oplossing.

 

Grote bestellingen worden beloond met een staffelkorting

Tegenover die minimale afnamehoeveelheid staat dan wel weer dat je beloond wordt naarmate je meer van precies datzelfde product bestelt. Grote bestellingen worden namelijk beloond met een zogenaamde staffelkorting. Hierbij loopt de korting per beker steeds verder op naarmate je er meer van in je winkelwagentje plaatst. Zo kun je bij 100 stuks bijvoorbeeld 10 procent korting per beker krijgen en bij 250 stuks 20 procent. De staffelkorting wordt vaak berekend per product en kan dus niet worden gecombineerd.

 

Hoe ingewikkelder de afdruk, hoe duurder

Je kunt je vast voorstellen dat een afdruk in één enkele kleur minder werk en moeite kost dan een afdruk waarin het hele kleurenpalet voorbij komt. Kortom, hoe ingewikkelder de afdruk (dus hoe meer verschillende kleuren), hoe duurder het uiteindelijk zal uitpakken. Voor iedere extra kleur wordt er een meerprijs berekend.

 

Je bestelling zal niet de volgende dag al op de mat liggen

Nu we steeds meer producten online bestellen is het haast vanzelfsprekend geworden dat we onze bestelde producten de volgende dag al in huis kunnen verwachten. Omdat het hier echter om een custom made product gaat, een product dat speciaal op bestelling wordt gemaakt, zal je bestelling niet de volgende dag al op de mat liggen. Er kan best wel wat tijd over heen gaan. Laat de bekers daarom ruim op tijd bedrukken!

 

https://www.loopper.com/