Startdir
Image default
Aanbiedingen

4 x De leukste bordspellen voor kinderen van 7 jaar!

Bordspellen zijn leuk, leerzaam en een geweldige manier om quality time door te brengen met je kinderen. Maar wat zijn de beste bordspellen voor kinderen van 7 jaar? In deze blog zullen we enkele van de populairste bordspellen voor deze leeftijdsgroep bespreken. Van strategie tot behendigheidsspellen, er is voor elk wat wils. Lees verder om te ontdekken welke bordspellen je moet toevoegen aan je bordspel collectie!

 

Kolonisten van Catan Junior

Catan Junior is een populaire versie van het populaire bordspel Kolonisten van Catan. Het is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar. In dit spel draait het allemaal om het bouwen van je eigen eilanden en het verzamelen van grondstoffen, zoals hout en bakstenen. Door het spelen van het spel leren kinderen over strategie en samenwerking.

 

Dixit

Dixit is een prachtig geïllustreerd kaartspel geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Elke ronde vertelt een speler een verhaal dat geïnspireerd is op een van de kaarten in hun hand. De andere spelers moeten dan een kaart kiezen die het verhaal het best vertegenwoordigt. Het doel van het spel is om te raden welke kaart bij welk verhaal hoort. Dixit is niet alleen een leuk spel, maar het bevordert ook de verbeelding en creativiteit.

 

Ticket to Ride First Journey

Ticket to Ride First Journey is een vereenvoudigde versie van het populaire bordspel Ticket to Ride. Het is perfect voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. Het doel van het spel is om routes over de kaart te voltooien door de juiste gekleurde treinwagon kaarten te verzamelen. Kinderen leren door dit spel niet alleen over geografie, maar ook over planning en strategie.

 

La Cucaracha Loop

La Cucaracha Loop is een spel voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het doel van het spel is om je kever het snelst over het bord te krijgen. Door middel van dobbelstenen en kaarten moeten spelers hindernissen overwinnen en bonussen verzamelen. Dit is één van de spellen die niet alleen leuk is , maar ook de fijne motoriek van kinderen versterkt door het gebruik van de speciale kever figuurtjes.

 

https://www.top1toys.nl