Afvallen met herba producten

 

Afvallen met herba producten

Afvallen met shakes is zo gek nog niet. Het werkt vaak erg effectief en is goed vol te houden, tevens werkt het veel beter dan afvalpillen. Vaak pas je zoiets toe voor een langere periode, en houd je dit daarna ook nog vol. Je vervangt bijvoorbeeld 1 a 2 maaltijden voor een langere periode. Je kunt ervoor kiezen om je ontbijt, lunch of avondmaal te vervangen. Wanneer je ervoor kiest om alle maaltijden op een dag in te ruilen voor shakes, dan doe je dat alleen wanneer je veel kilo’s kwijt wilt raken in een vrij korte periode. Om de kilo’s er vervolgens af te houden, bouw je het aantal shakes per dag iets af. Ga van 3 naar 2 shakes op een dag en van 2 tot 1 shake per dag. Denk er wel aan dat wanneer je weer vast voedsel gaat eten, dat je altijd kiest voor een gezonde maaltijd met veel voedingstoffen en weinig vet, koolhydraten en suiker.

Keuze aan shakes

Wanneer jouw keuze is gevallen op herbalife producten, dan heb je keuze uit een ruim assortiment. Het is belangrijk dat je kiest voor een voedzame shake met veel vitamines, mineralen en eiwitten.

Formula 1 voedingsshake

formula 1 voedingsshake: dit is het kernproduct van herbalife en rijk aan proteïne uit soja en zuivel. Ook is de shake verkrijgbaar zonder lactose, gluten en soja. De shake is tevens geschikt voor vegetariërs.

De vitaminen en mineralen die de Formula 1 shake rijk is zijn:

  • Calcium

  • Vitamine C

  • Vitamine E

  • Kalium

  • Proteïne

  • Magnesium

  • Niacine

 

7 heerlijke smaken!

De shake is verkrijgbaar in 7 heerlijke smaken. Je kunt op deze manier de smaken afwisselen zodat je niet verveeld raakt.

Maaltijdvervanger

In de Formula 1 shake zitten hoge kwaliteit proteïne, plantaardige koolhydraten, micronutrienten, toegevoegde plantaardige stoffen en kruiden. Per maaltijdshake neem je 220 kcal in.

Herba producten bestel je uiteraard op herbaproducten.com

 

http://afvallenmetshakes.org