Startdir
Internet

Alles over inloggen op KPN webmail

Inloggen op KPN webmail is heel eenvoudig. Als je een internetabonnement hebt afgesloten bij KPN, dan ontvang je een brief met inloggegevens voor Mijn KPN. Als je bij Mijn KPN inlogt dan kan je bij producten je eigen e-mailadres aanmaken. Met dit e-mailadres en wachtwoord kan je inloggen op KPN Webmail. Via de webmail kan je e-mails ontvangen en versturen naar vrienden en familieleden. Uiteraard kan je het e-mailadres ook gebruiken voor professionele mailtjes of sollicitaties. Via de link op onze website kan je direct doorklikken naar de webmailpagina van KPN. Op handtekening toevoegen aan je e-mails kun je vinden hoe je je digitale handtekening automatisch toevoegt aan nieuwe e-mails.

 

Inloggen op KPN webmail met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Als je voor het eerst bij KPN webmail terecht komt dan twijfel je misschien aan je gebruikersnaam. Dit is eigenlijk gewoon het begin van je e-mailadres. Als je nog een oud account hebt dan kan het voorkomen dat je gebruikersnaam ergens anders op eindigt. Het is via de webmail mogelijk om nog in te loggen op planet, hetnet en freeler. Naast je gebruikersnaam kan je direct je wachtwoord invullen en inloggen. Vervolgens kom je in de beveiligde omgeving van KPN terecht.

 

Wachtwoord vergeten bij KPNmail.

Het inloggen wil niet echt lukken als je ineens je wachtwoord vergeten bent. Dit kan iedereen overkomen en gelukkig kan je bij je KPN webmail kiezen voor wachtwoord vergeten. Er worden wat gegevens gevraagd over je internetabonnement om te controleren wie je bent. Bijvoorbeeld wat de laatste cijfers van je bankrekeningnummer zijn. Als je de juiste antwoorden geeft kan je inloggen en je wachtwoord wijzigen.