Auto inkoop van een sloopauto gebeurt op de juiste manier bij gekwalificeerd sloopbedrijf

Een bijdrage leveren aan een goed milieu; dat kan zelfs een professioneel auto inkoop bedrijf in Rotterdam. Doordat zij de inkoop van diverse oude auto’s in de omgeving van Rotterdam regelen, zoals een sloopauto of een schadeauto, wordt wel 95% van elke auto gerecycled! Daarmee wordt een efficiënt proces in gang gezet dat bijdraagt aan een schoner milieu. Daarnaast beschikt de specialist over diverse keurmerken en certificeringen, waarmee zij een betrouwbare en goede bedrijfsvoering aantonen. Zo valt het auto inkoop bedrijf in Rotterdam onder de RDW Rijksdienst voor het Wegverkeer en beschikt het bedrijf over de KIWA ISO 9001:2008, de ARN Auto Recycling Nederland en de KZD**.

Uitstekende service en een mooi bedrag terug bij auto inkoop in regio Rotterdam

Een auto inkoop bedrijf kunt u inschakelen voor de auto inkoop van een sloopauto, schadeauto of auto. De specialist heeft namelijk voldoende ervaring en biedt daarnaast ook uitstekende service. Zo kunt bij het verkopen van uw schadeauto of sloopauto van het auto inkoop bedrijf in de regio Rotterdam soms zelfs al een bedrag vanaf 100 euro terugkrijgen! Dat is natuurlijk een mooi bedrag voor een oude auto. De vakkundige monteurs van een specialist demonteren de auto en kijken vervolgens welke onderdelen kunnen worden hergebruikt.

Auto inkoop en verkoop van auto-onderdelen bij de specialist in de regio Rotterdam

Voor auto-onderdelen uit oude auto’s kunt u bij een specialist terecht. Die kunt u namelijk gewoon hergebruiken. Dan bent u bij een specialist in auto inkoop in de regio Rotterdam aan het juiste adres. De specialist in Rotterdam regelt de inkoop van een oude auto, een schadeauto of een sloopauto in de omgeving Rotterdam, waarna deze auto uit elkaar kan worden gehaald en de onderdelen kunnen worden gebruikt. Omdat de specialist op die manier werkt, beschikt hij over een enorme voorraad auto-onderdelen. Beschikt u over een sloopauto in de omgeving van Rotterdam en wilt u deze verkopen aan de auto inkoop specialist? Dan kunt u terecht bij de auto inkoop specialist in Rotterdam.