Startdir
Bedrijven

Auto leasen

Auto leasen

Een bestelauto leasen is sneller gezegd dan gedaan. Niet omdat een goede bestelauto amper te vinden is, nee, het tegendeel is eerder waar. Elke zichzelf respecterende autofabrikant heeft tegenwoordig wel een aantal bestelauto’s die geschikt zijn voor de bestelwagen lease die bij u en uw onderneming past.

Ford Transit

Het Amerikaanse bedrijf Ford heeft een aantal bestelauto’s ontworpen waarvan de Ford Transit waarschijnlijk de bekendste is. Bent u van plan om een Ford Transit te leasen dan hebt u de keuze uit twee nieuwe modellen, de Ambiente en de Trend. Wat rijtechnologie lijkt de Ford Transit meer op een personenauto dan op een noeste werker. Adaptive Cruise Control maakt uw ritten minder vermoeiend en vermindert en passant het brandstofverbruik. Toch zijn er zaken in de Ford Transit verwerkt die duidelijk maken dat de Transit in eerste instantie een auto voor de werkende mens is. Zo heeft de dubbele passagiersstoel een tafel die u eenvoudig uit kunt klappen. Ideaal als u met pen en papier of met uw laptop belangrijke notities moet maken. Ook aan de buitenkant is aan de weerbarstige praktijk van alledag gedacht. Dankzij de elektrische voorruitverwarming hoeft u nooit meer te krabben en de buitenspiegels klappen automatisch in wanner u de auto parkeert. Zo wordt schade voorkomen.

Iveco Daily

Als er één autofabrikant bekend staat vanwege de bestelauto’s die ze produceren is het Iveco wel. Al in 1978 kwam de eerste Daily op de markt. Inmiddels zijn we aan de vierde generatie toe. De Daily is verkrijgbaar in drie maten en heeft een nieuwe look gekregen die ervoor zorgt dat de aerodynamica verbeterd is zodat het brandstofverbruik automatisch afneemt. Ook zijn de koplampen verder naar achter geplaatst zodat schade bij een aanrijding wordt geminimaliseerd. van binnen is de nieuwe Daily uitgerust met een nieuw ergonomisch dashboard dat het rijgemak sterk verbeterd.   

http://www.autoleasecentrale.nl