Startdir
Kinderen

Baby Sneakers

Als we kijken naar het lijstje met de meest populaire schoenen in de wereld, dan komt de Nike Air Max 90 hier zeker in voor. De eerst Air Max sneaker werd geïntroduceerd in 1987. Dit was destijds de eerste sneaker met een zichtbare luchtkamer in de zool. Deze techniek is door Nike de Air Max Technologie genoemd en biedt een perfecte demping tijdens het lopen en geeft de Air Max een kenmerkend, sportief en stijlvol uiterlijk. Een jaar of vier later werd de zogenaamde Nike Air Max III geïntroduceerd. Dit is de sneaker die tegenwoordig bekend staat als de Air Max 90 en deze zijn tot de dag vandaag in de winkels en online overal verkrijgbaar in honderden verschillende kleurcombinaties.

We zien steeds meer baby sneakers van merken als Nike, Adidas, Converse etc. in het straatbeeld. Het is leuk om baby’s te zien lopen op mini versies van de sneakers die volwassenen dragen. Verder bieden sneaker een sportieve look, wat ook zeker voor baby’s geldt. De Nike Air Max zijn in de maten 17-27 verkrijgbaar in leuke kleurcombinaties.

Wanneer je op zoek bent naar sneakers voor uw baby en in het speciaal baby Air Max, is het belangrijk goed de voetjes te checken. Dit kan vooraf door de voeten te controleren op rode plekken, wat kan wijzen op te kleine schoenen. Is dit niet het geval? Dan kun je de sneakers in dezelfde maat bestellen. Na bestelling is de maat te check doormiddel van de binnenzooltjes. De Air Max sneaker hebben uitneembare binnenzooltjes. Deze kun je eruit nemen en de maat controleren door het voetje van je kind erop te plaatsen. Wanneer de tenen voor de rand stoppen, weet u zeker dat je zeker dat je de juiste maat hebt gekocht. De maten kunnen per merk erg verschillen, maar die van de Nike Air Max zijn vrij gemiddeld.

 

http://www.airmaxonline.nl