Ballonvaart zet alles in een nieuw perspectief

Ballonvaart

Een ballonvaart is een ongekend avontuur dat nergens anders mee is te vergelijken. Geenhoogtevrees.nl verzorgt sensationele ballonvaarten door heel Nederland. U kunt bij ons kiezen uit verschillende locaties, maar desgewenst ook een vlucht boven uw eigen regio of stad boeken. Op onze website leest u er alles over.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees biedt zowel ochtend- als avondvluchten aan. Omdat kort na zonsopgang en kort voor zonsondergang er weinig thermiek in de lucht is, zijn die momenten het veiligst om een ballonvaart te maken. ‘s Winters is het mogelijk om ook op andere tijdstippen een ballonvaart te maken in verband met stabiele luchtcondities.

  1. ballonvaart komt volgens velen het meest dichtbij het vliegen zoals vogels dat doen. Dus waar wacht u nog op en vlieg mee.

Het maken van een ballonvaart is zowel spannend als ontspannend. Het opstijgen is het meest spannende deel van een ballonvaart – vooral wanneer het uw eerste keer is. De mand wiebelt en de brander maakt veel lawaai. Maar eenmaal hoog boven de bomen is het een unieke, ontspannende ervaring.

Bang voor hoogtevrees? Omdat u stevig in de mand staat zult u weinig angst ervaren. Het team van Geenhoogtevrees begeleidt u met consideratie voor uw persoonlijke beleving. Door onze veilige aanpak voelt u zich al snel op uw gemak en zult u genieten van de bijzondere sensaties van uw ballonvaart.

Met Geenhoogtevrees kunt u een imponerende ballonvaart maken boven natuurgebieden, dorpen en steden van Nederland. Wij hebben vaste opstijglocaties in onder meer de regio’s Zwolle, Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en Deventer of nemen u mee in een ballonvaart boven de Veluwe of de Utrechtse Heuvelrug. Reserveren kan snel en eenvoudig via Geenhoogtevrees.

Ballonvaart zet alles in een nieuw perspectief

Een ballonvaart maken is volstrekt anders dan vliegen in een helikopter of vliegtuig. U bent buiten, in de open lucht, u bent een met de natuur en het landschap om u heen. U bent niet afhankelijk van techniek en motoren maar u maakt gebruik van natuurlijke krachten die uw ballon door de lucht laten zweven. Heerlijk!

Een van de bijzonderheden van een ballonvaart is dat u geen wind voelt omdat de ballon met de wind meewaait. Dat maakt de diepe stilte van een ballonvaart nog intenser. U ervaart de wereld roerlozer en helderder dan ooit. Met een ballonvaart van Geenhoogtevrees doet u een ervaring op die u nooit meer zult vergeten.

Wat is er mooier dan hoog door de lucht te zeilen zonder de herrie van een motor of het claustrofobische gevoel dat de cockpit van een sportvliegtuig u geeft? Tijdens een ballonvaart met Geenhoogtevrees ademt u de frisse lucht met volle teugen in en geniet u van de weidse uitzichten rondom.

Het maken van een ballonvaart is een ongekend avontuur. U zult verbaasd zijn over de stilte die u ervaart wanneer u enkele honderden meters boven de grond een vlucht in een heteluchtballon maakt. Bij Geenhoogtevrees bieden wij u volledig verzorgde arrangementen boven de mooiste regio’s van Nederland.

Een veilige, maar sensationele ballonvaart boekt u bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees. In volmaakte stilte worden bomen, auto’s en huizen kleine stipjes. U zult ervaren hoe bijzonder het varen met een luchtballon is. Wij bieden u een vaste groep vaste groep met ervaren piloten om u de ervaring van uw leven te bezorgen.

Overweeg eens een ballonvaart als cadeau. U geeft niet zomaar een materieel presentje maar een unieke belevenis! Zo’n cadeau zal in goede aarde vallen bij iemand die houdt van avontuur en open staat voor bijzondere verrassingen. Geef meer dan een gewoon geschenk, geef de uitdaging van een ballonvaart, een grandioze ervaring!

Betrouwbaar, boeiend en gunstig geprijsd

Een prachtige ballonvaart met uw zakenrelaties of klanten is bij geenhoogtevrees.nl eenvoudig te regelen. Hiervoor kunt u via ons zelfs een heteluchtballon met uw bedrijfslogo levensgroot op de ballon laten maken. Zo laat u een overtuigende indruk achter, waar nog lang over zal worden nagepraat. Mail ons via onze site voor de mogelijkheden en prijzen.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees is begonnen als hobby, maar intussen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Wat altijd gebleven is, is de passie voor ballonvaren. Wilt u ook eens kennismaken met deze passie? Boek dan een ballonvaart bij ons ballonvaartcentrum en maak ook een onvergetelijke ervaring hoog in de lucht mee.

Wanneer u op ballonvaart gaat met een ballonvlucht van geenhoogtevrees.nl dan maken wij van uw vlucht ook foto’s. Ook zijn wij benieuwd naar uw foto’s. Van iedere ballonvaart plaatsen wij een aantal foto’s op de website. Dit geeft ook meteen een goede impressie van een ballonvaart.

Als u voor uw bedrijf een bijzonder en exclusief uitstapje zoekt, kunnen wij een ballonvaart via geenhoogtevrees.nl van harte aanbevelen. Wij verzorgen voor u vanuit onze standplaats Barneveld de spectaculairste dagjes uit. Ter afsluiting kunt u kiezen voor een drankje en hapje in onze bar of een uitgebreid diner.

Heeft u gekozen voor reclame op een luchtballon? Dan kunt u natuurlijk uw potentiele klanten ook meenemen in deze luchtballon tijdens een unieke ballonvaart. Het is een unieke en bijzondere manier om uw bedrijfsnaam in het geheugen te griffen van mogelijke klanten, u vaart immers in een groot visitekaartje.

Tip voor bedrijven: ga ballonvaren als bedrijfsuitje! U en uw collega’s helpen mee met alles wat komt kijken bij het organiseren van een eigen ballonvaart. Ook is het mogelijk om een spandoek met logo aan de ballon te verbinden. Deze bijzondere dag zal eindigen met een hapje en drankje. Er zal nog lang over nagepraat worden.

http://www.geenhoogtevrees.nl/