Startdir
Mode en Kleding

Damestassen in alle soorten en maten

Vindt u ook niet dat er zo ongelofelijk veel soorten en maten damestassen op de wereld bestaan? Echt, als ik in tassenwinkels rondloop kijk ik altijd mijn ogen uit. En sinds ik online shoppen heb ontdekt, ben ik ook vaak op internet te vinden om nieuwe tassen op te sporen. Het boeit me onwijs dat je tassen in allerlei uitvoeringen hebt, zoals:

  • Rugzakken
  • Schoudertassen
  • Handtassen
  • Grote en kleine tassen
  • Met of zonder ritsen, knopen.

Naast de soorten, heb je ook nog de kleuren en texturen die worden gebruikt. Oftewel het materiaal waarvan ze worden vervaardigd.

Creatief met damestassen

En alsof dat niet genoeg is, ben ik begonnen met het kopen van allerlei goedkope tasjes die ik zelf versier en daarmee een persoonlijk karakter geef. Damestassen zijn inmiddels een groot onderdeel van mijn dagelijkse leven geworden. Sowieso vind ik het heerlijk om op het wereldwijde web te zoeken naar mooie stijlvolle tassen. Voor eigen gebruik, maar ook om als cadeaus weg te geven. Dikwijls geef ik ze een extra ‘personal touch’ door ze bijvoorbeeld met glinsterende stenen te versieren. Waar ik ook aan zit te denken is ze misschien aan anderen door te verkopen. Misschien zijn er andere vrouwen die een ‘persoonlijke tas’ willen hebben.

Combineren en creëren

Voor mij is er niets zo fijn als creatief bezig zijn met damestassen. Of om op het internet ideeën op doen of nieuwe modellen te bestellen. Het is ook een droom van me om een keer te leren hoe ik zelf damestassen kan maken. Ik stel me namelijk zo voor dat dat echt een super leuke bezigheid zou kunnen zijn. Je kunt namelijk zoveel verschillende ideeën combineren, waardoor je unieke tassen kunt creëren. En wie weet zou ik daarmee mijn geld misschien wel weer terug kunnen verdienen.

http://www.tassen.info