Startdir
Image default
Eten en drinken

De beste restaurant in de omgeving Sittard

Op zoek naar een restaurant in de omgeving van Sittard en Geleen? Wij hebben een aantal goede en verschillende restaurants op een rijtje gezet!

Restaurant Sittard

In Sittard is er genoeg aanbod in verschillende restaurants en bars. Zo heb je onder andere het bekende Meds, een mediterraans restaurant met een uitzicht op de Markt van Sittard. Ze serveren onder andere bijzondere wijnen en verschillende soorten speciaal biertjes met een aparte lunch, borrel en diner kaart. Iets buiten de stad vind je brasserie het Proeflokaal, gelegen in een historisch en sprookjesachtige omgeving. Je vind deze brasserie namelijk in Kasteel Limbricht, een bijzondere plek dus. Je kunt er genieten van een high tea of zelfs high wines en beers. Een perfecte plek om te borrelen, lunchen of dineren. In Sittard bevind zich ook het bekende Olijf, een mediterraanse gastrobar. Een charmante locatie met de keuze uit verschillende koude, warme en zelfs vegetarische gerechtjes. Je kunt er ook afhalen, ook wel ‘Olijf bij je thuis’ genoemd.

Restaurant Geleen

Op zoek naar iets “simpelers”? Een restaurant in Geleen genaamd Pom Lai staat bekend om zijn Chinese specialiteiten, je kunt kiezen voor afhaal maar je kunt er uiteraard ook blijven eten. Nabij Geleen, in Stein, ligt brasserie Pintelierke. Hier staat genieten centraal, ze serveren de lekkerste alledaagse proeverijen en bieden een brede kaart aan. Aan het nostalgische Wilhelminaplein in Geleen ligt gasterie Bie de Burgemeister, de naam zegt het al, het ligt in een voormalige burgemeesterswoning. Het is een sfeervolle plek met een bourgondische vibe. Nog een laatste tip voor een restaurant Geleen: de Biesenhof! In het dal van de Geleensbeek ligt dit veelzijdige plekje met de meest mooie locatie.

https://pomlai-geleen.nl/