Startdir
Gezondheid

De bestrijding van rimpels

Een facelift is een erg ingrijpende operatie die de veroudering van de huid tegen gaat. Een facelift brengt een aantal risico’s met zich mee en kan bij een slechte uitvoering  van de operatie flink wat lelijke littekens  opleveren. In de cosmetica wereld is er nu een veiligere oplossing gevonden, namelijk een liquid facelift.

Een liquid facelift is een goede, maar wel een tijdelijke oplossing om geen vervelende operatie te hoeven ondergaan. Het gaat net zoals een normale facelift de veroudering van de huid tegen. Deze behandeling is eigenlijk een facelift zonder operatie en zonder te hoeven snijden in de huid. Dit zorgt voor minder risico’s en blijven de lelijke littekens uit. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van injectables waardoor het in de huid wordt gespoten met een naald en gebruik van scalpels of andere scherpe gereedschappen helemaal niet worden gebruikt. Dus geen littekens!

Liquid facelift prijzen verschillen per kliniek en daarom kan je het best op zoek gaan naar een kliniek die bij je past en waar je een goed gevoel bij hebt. Bij Injectable klinieken zijn er deze behandelingen beschikbaar, maar natuurlijk ook allemaal andere behandelingen. Rimpelbehandeling met injectables is een behandeling die de kliniek goed uitvoert.

Daarnaast is er bij een liquid facelift ook een verschil in het gebruik van welk vloeibaar goedje. Botox en fillers zijn de meest gebruikte en de beste keuzes op dit moment. Botox zorgt voor een ontspannende werking op de spieren, waardoor de rimpels zich niet meer vormen en de rimpels verdwijnen. Met fillers wordt er volume in de huid aangebracht, waardoor de huid voller lijkt en de rimpels uitblijven. Laat dat nou precies zijn waar we naar op zoek zijn!

Een liquidfacelift is veilig, het is goedkoper en het eindresultaat is erg goed. Neem daarom is een kijkje bij Injectable klinieken en kom achter de mogelijkheden die deze kliniek biedt!

http://injectableklinieken.nl/