De keuze tussen luxe en eenvoud bij de aanschaf van uw jacuzzi

Een eigen jacuzzi is voor veel mensen een droom. Maar moet dit altijd een droom blijven? Nee natuurlijk niet! Maar voor veel mensen zijn de kosten bepalend. Niet alleen wat betreft de aanschafprijs en de installatiekosten, maar zeker vanwege het stroomverbruik. Het water in een jacuzzi moet natuurlijk warm gehouden worden en dat vreet energie. Althans, dat was altijd zo. Tegenwoordig kunt u een jacuzzi kopen met een veel lager stroomverbruik waardoor de lopende kosten van een jacuzzi drastisch omlaag zijn gegaan. Ook de aanschafprijs en installatiekosten zijn dankzij de ontwikkeling van nieuwe technieken een stuk lager geworden. Maak dan ook van uw droom werkelijkheid en zet de eerste stap door een offerte op te vragen bij een specialist.

Bij de specialist kunt u zowel een nieuwe als een gebruikte jacuzzi kopen

Altijd zelf al een jacuzzi willen hebben? Tegenwoordig hoeft de aanschaf niet meer duur te wezen. Bij een specialist op het gebied van zwembaden, jacuzzi’s en andere wellness apparatuur kunt u een tweedehands jacuzzi kopen voor een hele nette prijs. Het gebeurt regelmatig dat leveranciers inruilexemplaren een grondige onderhoudsbeurt geven en deze vervolgens weer in de verkoop zetten. En dit zijn nog prima jacuzzi’s die nog jaren mee kunnen en van bekende merken zijn zoals Sundance en 4Seasonsspa. Dit zijn jacuzzi’s van absolute topkwaliteit waar u dan een bodemprijs voor betaalt. Uw persoonlijke spa komt zo weer een stapje dichterbij.

Een jacuzzi kopen voor een ongeëvenaard gevoel van luxe

Maak van uw achtertuin of die extra ruimte in huis uw eigen wellness center en geniet zo vaak als u wilt van een ongeëvenaard gevoel van luxe, dit kan met de aanschaf van een jacuzzi. Gewoon in uw eigen huis nota bene! Bij de specialist kunt u overigens niet alleen terecht voor over de top luxe jacuzzi’s. Er zijn ook eenvoudigere versies verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs. Bovendien gaat een jacuzzi jaren mee dus kunt u er nog lekker lang van genieten.