Startdir
Image default
Beauty en verzorging

De spray tan in Hengelo geeft je de zomerse kleur terug

Met de spray tan in Hengelo ben je weer helemaal burin. Wanneer het weer zomer wordt gaan alle lange mouwen en lange broeken weer uit, maar dat heeft niet alleen maar een voordeel. Het is natuurlijk heerlijk dat de temperaturen weer stijgen ween we korte broeken en shirt smet korte mouwen kunnen dragen. Maar omdat je de gehele winter ingepakt hebt gezeten in je kleding heb je niet meer echt die bruine kleur die je vorige zomer hebt opgelopen Je hebt misschien wel witte benen of een witte buik. Je wilt toch lekker in je bikini lopen zonder dat je je onzeker hierover hoeft te voelen. 

Behandelingen van de spray tan in Hengelo

Wanneer je gebruik maakt van de spray tan in Hengelo hoef je je hier helemaal geen zorgen meer over te maken. Tijdens de behandeling word je gekleurd en heb je daarna een heerlijke kleur om je gehele lichaam. Het voordeel van de spray tan in Hengelo is dat dit helemaal egaal op de huis wordt aangebracht, waardoor je geen vlekken ziet, Als je gebruik maakt van een crème die ook een bruining effect heeft dan heb je misschien wel eens te maken gehad met de vlekken die je hierdoor op je lichaam krijgt. Met de spray tan in Hengelo is dat niet het geval. 

Vloeistof aanbrengen op het lichaam

Je krijgt een behandeling in een daarvoor bestemde cabine. Je wordt daar voorzien van een bruining vloeistof die geheel is ingesteld op de hoeveelheid jij gebruind wil worden. Er wordt aangegeven wanneer je kunt omdraaien, zodat dan de voorkant of de achterkant kan worden gesprayd. Zo worden je op een geheel egale manier gekleurd en heb je een natuurlijke bruining op je lichaam. Hoe bruin je uiteindelijk gaat zijn geef je van tevoren aan bij de spray tan in Hengelo.