Startdir
Vakantie

De top van vakantie merken

Waar het 50 jaar geleden nog bijzonder was als je uberhaupt in het buitenland terecht zou komen, gaan we tegenwoordig gemiddeld 2 keer per jaar naar een ander land op vakantie. In de zomer zijn landen rond de Middellandse Zee erg populair en in de winter gaan we met zn allen de bergen van Oostenrijk en Frankrijk verkennen. Dit gebeurt vaak aan de hand van pakket reizen. Deze bieden een volledig pakket aan waardoor ze vaak goedkoper zijn dan als de onderdelen van de vakantie los geboekt zouden worden. De reizen lijken vaak erg op elkaar waardoor een vakantievergelijker een handig middel is om de beste te kiezen. Er zijn verschillende aanbieders actief op de markt en vakantie vergelijker heeft er de beste van op een rij gezet.

Sunweb

Sunweb is Nederlands trots, al jaren een van de grootste aanbieders op de Nederlandse markt. Het succes schuilt er in dat ze geen fysieke winkels kennen door Nederland, maar vooral via het internet verkopen. Hierdoor is het mogelijk om prijzen laag en het aanbod groot te houden. Sunweb bied zowel zomer als winter vakanties aan voor meerdere bestemmingen.

Arke/TUI

Arke is een reisburau wata al sinds de jaren 30 opereerde in Nederland. Arke heeft onder andere een eigen vliegmaatschappij en kantoren door heel Nederland heen. Tegenwoordig gaat Arke door het leven onder de naam TUI. TUI is een multinational met 77.000 werknemers in 130 landen, meer dan 130 vliegtuigen, 12 cruiseschepen en meer dan 300 hotels in het portfolio.

Corendon

Corendon is een reisorganisatie met een grote specialisatie in reizen naar Turkije. De maatschappij beheert hier meerdere hotels en agentschappen waardoor de prijzen hier een stuk lager liggen dan bij de concurrentie. Verder bied het bedrijf reizen aan naar: Egypthe, Tunesië, Macedonië, Griekenland, Spanje en Portugal. Het bedrijf heeft een eigen vliegtuigmaatschappij en is actief in Nederland en België

http://www.vakantie-vergelijker.nl