Startdir
Image default
Dienstverlening

De voordelen van het huren van een bestelwagen

Er komt een grote verhuizing aan, alle spullen van zolder, de kelder, de woonkamer en de slaapkamer moeten allemaal vervoerd worden naar de nieuwe woonlocatie. Maar hoe doet u dit nou makkelijk, de auto is waarschijnlijk te klein en niemand in uw omgeving heeft een busje of een aanhanger. Dan is er nog maar één oplossing; het huren van een bestelwagen.

Kilometervrij een bestelbus of personenbusje huren

De eerste reden waarom het een goed idee is om een bestelbus of een personenbusje te huren is kilometervrij rijden. Dit betekent dat u overal heen kan rijden waar u maar wilt zonder dat er extra kosten voor in rekening worden gebracht. Als u dus bijvoorbeeld een personenbusje kilometervrij gaat huren, hoeft u dus nergens op te letten en kunt u makkelijk een weekendje weg gaan met z’n allen in één auto, dat is wel zo gezellig.

U kunt meer spullen kwijt

Een ander voordeel van het huren van een bestelwagen is dat u gewoon veel meer spullen (of mensen) in een busje kwijt kan. U kunt dan ook een bestelbus huren die helemaal voldoet aan uw eisen en past binnen uw budget. Er is zelfs een bus die een laadklep heeft en eentje die erg veel kilo’s kan dragen. Er is dan ook een geschikte bus te vinden voor iedere opdracht in het ruime assortiment aan voertuigen van deze specialisten.

Huur zonder minimum leeftijd

Daarnaast is het bij Blue Rent a Car mogelijk om een bestelwagen te huren zonder een minimum leeftijd. U hoeft alleen in het bezit te zijn van een Rijbewijs B, wat u aan moet kunnen tonen om een bestelbus te kunnen huren. Dus mocht u pas net 18 zijn en net uw rijbewijs hebben en een bestelbus of personenauto willen huren en kilometervrij willen rijden? Dat is dan geen enkel probleem.