Startdir
Image default
Auto’s en Motoren

Een groot assortiment aan Kia occasions vind je in Den Bosch

De Dames van Hurkmans is een autogarage waar verschillende Kia occasions beschikbaar zijn, ze zijn gevestigd in Den Bosch en wordt gerund door vrouwen, voor vrouwen. Alle auto’s die binnenkomen worden voor verkoop eerst uitvoerig gecontroleerd. Daarna is de taxatie aan bod, hierdoor krijg je een eerlijke prijs voor de auto en betaal je niet te veel voor je auto. Dat vinden ze bij De Dames van Hurkmans namelijk onnodig.

De beste verkoper van Kia occasions in Den Bosch zijn wij

Elke auto die binnenkomt wordt uitvoerig gecontroleerd door een van de experts. De auto’s worden gecontroleerd op schade zodat als dit er is, de specialisten dit gelijk op kunnen lossen. Daarna worden alle occasions getaxeerd zodat de prijs van een auto goed in kan worden geschat. Hierdoor krijgt u een eerlijke prijs voor een auto. Ben je op zoek naar Kia occasions bij onze garage in Den Bosch? Hier hebben wij er verschillende van, ook in verschillende prijsklassen. Zo vind je altijd een auto die bij jou wensen en behoeften past. Dus ben je op zoek naar verschillende Kia occasions waar je uit kunt kiezen in een garage in Den Bosch? Kom dan langs in onze autoboetiek en zoek jouw droomauto uit. Onze experts helpen u met het vinden van uw droomauto binnen onze collectie van occasions.

Bezoek onze autoboetiek

In onze autoboetiek vindt u alle occasions die op dat moment beschikbaar zijn. Wil je alvast online een kijkje nemen naar wat we beschikbaar hebben staan? Bekijk dan de home pagina van de autoboetiek, hier staan alle Kia occasions op die op dit moment beschikbaar zijn bij ons in de autogarage in Den Bosch. Heeft u nog vragen over onze occasions of wilt u meer informatie? Vraag onze experts om hulp, zij helpen u verder met de zoektocht naar uw droomauto.