Startdir
Image default
Gezondheid

Een optimaal dieet alleen voor u

Een gezond leven begint met goed eten en eindigt met regelmatig in beweging zijn. Ons lichaam is er voor gemaakt om af en toe onder dynamische inspanning te staan, daar hoort natuurlijk een gezond dieet bij. Onze sportdietist in Haarlem valt onder de beste experts op dit gebied. U bent atleet, u let behalve voor uw gezondheid ook voor uw prestaties op uw dieet. Wat wilt u bereiken met uw dieet en wat heeft u nodig voor de sport die u beoefent, de sportdietist in Haarlem helpt u met deze vragen tot een effectief en praktisch resultaat. 

Verschillende sporten

Onze sportdietist Haarlem is opgeleid op vele verschillende gebieden en heeft daar door ook expertise op veel verschillende sportgebieden. Een bokser heeft een ander dieet nodig dan een hardloper en daar bovenop komt natuurlijk het verschil in lichamen van verschillende mensen. Wilt u spiermassa opbouwen? Dan zult u veel proteïne nodig hebben, tegelijkertijd kunnen bijvoorbeeld marathonrenners gevoelig zijn voor vetopslag door de lange periodes van inspanning, is dit extra gewicht niet gewild dan gaan wij kijken naar wat wij kunnen veranderen in uw dieet.

Voordelen 

Onze sportdietist in Haarlem let op al deze factoren om voor u zo een effectief en speciaal aangepast dieet te creëren. Ook kijken we naar wat u lekker vind, zodat het diëten geen last wordt die u draagt maar slechts een kleine maar bewuste aanpassing is van uw huidige dieet. Samen met onze sportdietist Haarlem komt u op uw streefgewicht en krijgt u alle voeding binnen die u nodig heeft voor de optimale prestatie op het sportveld. Met kennis van veel verschillende keukens kunnen wij kijken naar uw achtergrond, voorkeur en wat goed werkt voor uw lichaam. Daarnaast kijken wij naar uw gewoontes, wellicht heeft u net dat extra uurtje slaap nodig om uw spieren te herstellen dan schrijven wij bijvoorbeeld melatonine voor.