Een VvE beheer programma: regel uw onroerend goed beheer en andere administratie op een fijne manier

Al uw onroerend goed beheer regelen in één VvE beheer programma? Dat is wat iedere administrateur wenst. Zo wordt het werk u gemakkelijker gemaakt met toegankelijke VvE beheer software voor zowel huurbeheer als VvE management. Zo wordt zowel het financieel als technisch beheer een stuk eenvoudiger en kan er een uitgebreide database vastgelegd worden met onder andere complexen, eigenaren, foto’s, leveranciers, contracten, documenten, huurders, units en technische details. Al uw VvE administratie in één programma. Zo kunt u efficiënt huurverhogingen, automatische incasso’s, aanmaningen, betaalopdrachten en nog veel meer verwerken. Is het servicekosten seizoen voorbij? Dan kunt u met dit programma ook gemakkelijk, met enkele klikken, uw huurders uit het systeem halen.

Implementatie en onderhoud van VvE beheer software

VvE beheer software zelf implementeren in het bedrijf kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Daarom doet een specialist van Informant dat graag voor u. Het implementeren van een VvE beheer programma is een vak apart en dat kunt u dan ook het best aan de specialisten van Informant overlaten. Zij zorgen er bij de implementatie voor dat alles goed geïmplementeerd wordt en dat dit volledig wordt afgestemd op uw vakgebied en behoeften. Na de implementatie zit Informant niet stil. Er worden veel updates gemaakt om altijd de juiste service te kunnen bieden. Het is verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten om altijd te kunnen profiteren van deze updates. Zo is uw VvE administratie en alle gegevens van uw onroerend goed beheer altijd up-to-date.

VvE administratie: onder andere urenadministratie en projectadministratie

Uw administratie in één programma regelen, dat is natuurlijk al heel handig. Nog handiger is het wanneer u in zo’n programma optimaal gebruik kunt maken van alle mogelijkheden. Het VvE beheer programma van Informant bevat verschillende modules. Met deze VvE beheer software kan bijvoorbeeld eenvoudig in de cloud gewerkt worden. Dat zijn de fijne oplossingen van de VvE software. Het grootste voordeel van dit programma, is dat u alles bij elkaar heeft. Van onroerend goed beheer tot VvE administratie. U kunt gebruik maken van het handige internet portaal en kunt kiezen voor verschillende modules, zoals financiële administratie en facturering. Met de module IDBC heeft u bijvoorbeeld via Excel toegang tot al uw vastgoedmanagement gegevens in de Informant Database. Ook de modules urenadministratie en projectadministratie kunnen toegevoegd worden. Zo heeft u alles bijeen, en dat is wel zo handig!

http://www.informant.nl/