Eenvoudig online te bestellen: dé perfect zittende sport beha

Wanneer u ontzettend druk bent kan het gebeuren dat u al eventjes een nieuwe sportbh moet kopen, maar hier niet aan toekomt. U heeft geen tijd om naar de winkel te gaan naast het werken, sporten en sociale acitiviteiten. Dat is gelukkig geen probleem bij Q-LINN. U kunt uw sportbh van dit merk namelijk ook gewoon online kopen. Ze sturen u zelfs een set met pasmodellen toe, zodat u zeker weet dat u de juiste maat sportbh koopt. Toch liever in de winkel passen? Ook dat kan. U vindt sportbh’s van dit merk namelijk ook terug in diverse winkels. U vindt altijd de juiste maat beha bij Q-LINN.

Sportbh kopen? Let hier op!

Hoe kan ik nu de juiste sportbh kopen? Dat is een vraag die veel vrouwen zichzelf stellen. Daarom hebben we een aantal zaken waar u aandacht aan moet besteden op een rijtje gezet. Zo moet het gedeelte tussen de cups plat op uw borstbeen liggen. Is er ruimte tussen? Kies dan voor een grotere cupmaat. Ook moeten de beugels van de beha comfortabel tegen de huid liggen en niet in uw oksels prikken. Is dit wel het geval, dan is de beha te ruim. Ten slotte is het belangrijk dat de elastische band stevig rond de borstkast zit. Hierbij moet de band het bewegen niet belemmeren. Als de band te strak of te los zit, kunt u de omtrekmaat naar boven of naar beneden bijstellen.

Verschillende modellen beschikbaar. Welke sport beha kiest u?

Elke vrouw is anders. Daarom heeft elke vrouw ook een hele andere maat nodig wanneer zij een sportbh gaat kopen. Daarbij vraagt de ene sport ook nog andere kwaliteiten van de sport beha dan de andere sport. Dit is waarom u bij een merk vaak verschillende typen sportbh’s kunt kopen. Zo ook bij het merk Q-LINN. Zij hanteren drie verschillende modellen, namelijk De Amsterdam, De Athens en De Barcelona. Elke van de modellen heeft zo zijn eigen pasvorm. Zo is De Amsterdam geschikt voor de meeste dames, terwijl De Athens meer geschikt is voor dames met vollere borsten. De Barcelona biedt extra ondersteuning, wat dit model geschikt maakt voor intensievere sporten.