Startdir
Woning en Tuin

Gezocht: Houten vloeren Rotterdam

In september ga ik beginnen aan een nieuwe opleiding. Ik ga de opleiding SportMarketing en Management studeren in Rotterdam. Eigenlijk wilde ik de opleiding gaan volgen in Amsterdam alleen hier was ik helaas te laat en zat de opleiding al vol. Ik woon zelf in Veenendaal en om nou elke dag heen en weer te reizen is eigenlijk ook niet echt fijn en daarom heb ik de laatste tijd gezocht naar een appartement. Vorige week is dit gelukt en heb ik een huurcontract getekend. Ik ben supporter van ajax en daarom heb ik serieus ook wel getwijfeld om in Rotterdam te gaan wonen alleen de opleiding is natuurlijk belangrijker dan voetbal en daarom heb ik toch besloten om dat te gaan doen en daar te gaan wonen. Wat wel leuk is en erg toevallig dat ik in de ajaxstraat ga wonen. Dit is denk ik toch wel de mooiste straat van Rotterdam en het is ook nog eens een erg mooi appartement om in te gaan wonen. Het enige wat er nog moet gebeuren is dat er een nieuwe vloer in de slaapkamer gelegd moet worden. En daarom ben ik op zoek naar iemand die houten vloeren Rotterdam kan leggen voor mij.

Bax Houthandel.com

Ik vroeg mijn toekomstig huisgenoot waar hij zijn vloer had geregeld en hij kon mij vertellen dat hij het bij Bax Houthandel had geregeld. Hij had zelfs nog een kaartje voor me waardoor ik contact op kon nemen met een oom van hem en zo kon ik zelfs 15% korting krijgen op houten vloeren Rotterdam. Ik belde de volgende dag naar Bax Houthandel en werd vriendelijk geholpen vervolgens ging ik naar het bedrijf toe zodat ik kon uitzoeken wat ik een mooie vloer vond. Vervolgens koos ik een mooie houten vloer uit en gingen ze de vloeren in mijn appartement leggen. Het ziet er nu prachtig uit en ik ben helemaal op mijn plek in de AJAXstraat.