Heerlijke ossenhaaspuntjes, smaakvolle eendenborst en lekker lamsvlees: bestel het bij uw slager

Bent u ook zo dol op ossenhaaspuntjes? Dat is niet vreemd. Nederlanders zijn dol op deze vleessoort en wordt vaak gebruikt in culinaire hoogstandjes. Het vlees komt van een zeer mals gedeelte van het rund en bevat nauwelijks pezen of vetweefsel. Ideaal dus om te gebruiken in een goede wokschotel! En om uw speciale maaltijd niet alleen een culinair succes te laten worden, maar ook nog eens makkelijk aan topkwaliteit vlees te komen, bestelt u uw ossenhaaspuntjes bij Beef&Steak! Bestellen doet u hier gewoon online en u heeft zelfs de keuze uit verschillende soorten rundvlees. Smaken de ossenhaaspuntjes naar meer? Bestel dan ook eens een goede eendenborstfilet of lekker mals lamsvlees! 

Lekker variëren met mooie stukken lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Bent u bekend met lamsvlees uit Nieuw-Zeeland? Dan weet u ongetwijfeld dat het een stuk smakelijker is dan lamsvlees van Nederlandse bodem. Dit komt doordat de schapen in Nieuw-Zeeland meer bewegingsruimte hebben. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon bij online bourgondische slagerij Beef&Steak.

Eendenborst die kwakend vers bij u thuis wordt afgeleverd!

Wanneer u nog nooit vlees hebt besteld via het internet vraagt u zich ongetwijfeld af hoe ze het vlees vers houden totdat het bij u thuis wordt bezorgd. Een goede vraag ook, want het betekent dat u kiest voor kwaliteit. Bestel uw eendenborst, ossenhaaspuntjes of een mooi stuk lamsvlees via de website van Beef&Steak. Uw bestelling wordt met grote zorg en supervers voor u ingepakt. Daarna wordt uw bestelling verzonden met de speciale afdeling van het PostNL Foodnetwerk. Die halen het vlees ’s morgens op bij Beef&Steak en dezelfde avond heeft u het al in huis. Het vlees wordt ook nog eens getransporteerd in speciale isolatiedozen die van een koeling zijn voorzien. Ervaar het zelf en bestel nu!