Startdir
Image default
Mode en Kleding

Het dragen en kopen van een corset

Vroeger een enorm populair kledingstuk, de corset! Tegenwoordig zien we hem steeds vaker terug komen. In deze blog vertellen wij je meer over het dragen en het kopen van een corset!

Comfort

Tijdens de middeleeuwen -een hele tijd geleden- was de corset een must-have voor elke vrouw. Het werd gedragen onder jurken om de perfecte taille te creëren. Nu wordt het veelal gebruikt wegens medische redenen om onder andere de houding te verbeteren. Toch werd het vroeger vaak op een foute manier gedragen, het werd veel te strak aangetrokken. Dit kan leiden tot vernauwing van de ribbenkast, geen pretje dus! Let hier op dus wanneer je een corset wil aanschaffen.

Corrigerend  

Alhoewel een corset vroeger wat medische gevolgen met zich mee kon brengen heeft het ook genoeg voordelen. Wanneer je een corset op de juiste manier draagt biedt deze direct al ondersteuning en versteviging rondom je rug en buik. Het geeft daarnaast een corrigerend effect en je figuur komt er mooi in uit. Het zorgt er bovendien ook voor dat je borsten worden geaccentueerd, dit kan een flink verschil maken. Veel vrouwen voelen zich hierdoor sexy en ook zelfverzekerder. Je kleding wordt meteen afgewerkt en het korset doet de rest.

Corset kopen

Ben je inmiddels enthousiast en wil je een corset kopen? Zorg er dan voor dat je een comfortabele corset vind. Het moet namelijk niet je dag belemmeren! Ze worden nu gemaakt om jezelf mooi en prettig te voelen. Ga dus op zoek naar een corset dat bij jou past!

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/bustier-corset/

Gerelateerde artikelen

Wat is eerlijke kleding?

De perfecte Marie jo lingerie vinden

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van beroepskleding?