Hoe wilt u geholpen worden tijdens uw bezoek aan de fysio in Oosterhout?

Soms wordt er geen luisterend oor geboden, dit kan heel frustrerend zijn als u ergens last van heeft. Bij de fysio in Oosterhout wordt er wel naar uw klachten geluisterd, hier wordt dan gelijk een behandeling voor in gezet. Met de PRT-methode wordt de functie van de therapeut veranderd. De fysiotherapeut krijgt een rol als coach, hierbij wordt vooral de nadruk gelegd op u. U moet zelf u lichaam verder pushen, limieten opzoeken en ervoor zorgen dat uw niveau van functionele belastbaarheid op een hoger platform komt te liggen. Voor zo een fysio in de regio van Waalwijk en Oosterhout kunt u terecht bij FysioProFit, hierbij hanteren ze de actieve PRT Methode om u verder te helpen met uw klachten. Door de PTR methode wordt uw lichaam op de lange termijn sterker en bent u meer capabel om de pijn waarmee u nu kampt te onderdrukken of zelfs niet eens te voelen.

Fysio in regio Oosterhout en Waalwijk met de benodigde certificatie

U heeft last van uw schouder en u weet niet precies waar u naar toe moet gaan. Voor fysio in Oosterhout heeft u onder andere algemene fysiotherapie bij Fysioprofit. De therapeuten die werkzaam zijn binnen de praktijk van FysioProFit zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF, hierbij bent u altijd verzekerd van de beste behandeling. Daarnaast is de praktijk van FysioProFit gecertificeerd volgens het HKZ. Verder bent u altijd verzekerd van het feit dat u geholpen wordt met uw behandeling. Collega’s van de praktijk FysioProFit nemen elkaars patiënten over bij bijvoorbeeld vakantie of ziekteverzuim. Wanneer een medewerker van de praktijk voor langere tijd uit de roulatie is, kan er eventueel ook gevraagd worden aan een fysiotherapeut uit een andere fysio in de regio Oosterhout en Waalwijk om de honneurs waar te nemen.

Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout: waar moet u rekening mee houden?

Ook het opleiden van toekomstige fysiotherapeuten is heel belangrijk. Zo moet er gezorgd worden dat deze studenten het leren in de praktijk. Bij verschillende fysio in Oostrehout is dit gelukkig wel het geval! Binnen de fysio van FysioProFit in Oosterhout en Waalwijk wordt er gebruik gemaakt van stagiairs. Deze stagiairs zijn studenten die de opleiding fysiotherapie volgen en binnen de praktijk van FysioProFit de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt bijgestaan door een vakkundige begeleider van de praktijk zelf. Zo kan het voorkomen dat u niet door één, maar door twee personen geholpen wordt. Verder wordt er gebruik gemaakt van een “handdoekpolicy”, u bent verplicht deze tijdens iedere behandeling mee te nemen. Daarnaast verwacht FysioProFit dat u als cliënt de regels aanhoudt van persoonlijke hygiëne, hierbij wordt verwacht dat iedere patiënt zichzelf hieraan houdt. Deze hygiëneregels worden over het algemeen bij iedere fysio in de regio Waalwijk of Oosterhout gehanteerd.