Hoger libido door gezond te eten

Startdir

Hoger libido door gezond te eten

Als je een seksstoornis hebt, kan voedsel daar geen oplossing voor bieden, laten we daar gelijk duidelijk over zijn. Maar daar gaat het hier ook niet over. Wij hebben het hier namelijk over voeding die je meer libido kan geven. Hieronder dus een aantal soorten voedsel die je seksleven een beetje meer spijs kunnen geven.

Asperges voor een hoger libido

Eigenlijk zijn de asperges niet zozeer om je sexdrive wat te verbeteren, maar ze zorgen er wel voor dat je meer energie krijgt. Dit komt doordat de asperge rijk aan kalium en calcium is. Dit zijn waardevolle stoffen die je hormoonproductie en je energie enorm bevorderen. En vaak is het gebrek aan energie gelijk een lager libido. Een simpele optelsom dus.

Eet meer kip en je libido gaat omhoog

Om je libido een beetje op orde te houden dient je testosteronspiegel ook op niveau te zijn. Wat heeft kip dan mee te maken? Nou, in kip zitten vitamine B6 en zink, die allebei erg belangrijk voor de testosteronproductie zijn.

En zo zijn er nog meerdere soorten voedsel waarmee jij je libido weer helemaal op pijl kunt brengen. Zo zie je maar dat men niet voor niets zegt: “De liefde van de man gaat door de maag”.

 

Kortom als het je tijdelijk minder mee zit dan is je libido verhogen absluut niks om voor je te schamen. Voor meer informatie hoe je vaak zonder enige behandeling je libido probleem op kunt lossen willen wij u vragen om de libido problemen kennis bank op libido xl er eens op na te slaan.

 

http://www.libidoverhogen.nl