Startdir
Image default
Industrie

Investeer in een railkoker

Wilt u de energie door uw gebouw perfect laten geleiden? Gebruik dan een railkoker. Hiermee bespaart u energie. Het is een perfect systeem en beter dan soortgelijke systemen. Dit komt omdat bij de railkoker minder spanningsverlies optreedt. Dit is beter voor het milieu en natuurlijk ook voor uw portemonnee. Naast een railkoker heeft u ook de mogelijkheid om kabeldragers te laten plaatsen door de experts van CableSpace uit Nieuwkuijk.

Het monteren van een railkoker of van kabeldragers

De experts monteert een railkoker in uw bedrijf. Zo bespaart u energie. Het plaatsen van dit systeem wordt rap gedaan. Naast een railkoker is het ook mogelijk om kabeldragers te laten plaatsen door de experts. De kabeldragers worden aan de buitenkant van het gebouw geplaatst en zijn hierdoor essentieel voor het gebouw. Maar het oog wil ook wat. Onze experts geven advies hoe de kabeldragers het best geplaatst kunnen worden zodat het er niet lelijk uitziet. De kabeldragers worden geplaatst om de infrastructuur in het pand maximaal efficiënt en betrouwbaar laten verlopen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een kabelgoot, ladderbaan, wandgoot, vloergoot of draadgoot. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met CableSpace uit Nieuwkuijk op. De specialisten van het bedrijf geven u alle informatie die u nodig heeft en stellen eventueel ook nog eens een offerte op. Zo ontvangt u een goede prijsindicatie en kunt u een weloverwogen beslissing nemen om de kabeldragers aan te schaffen. Laat dit systeem ook plaatsten door de experts van het bedrijf. 

Vraag om advies

Vraag de experts nu om advies en kom achter de verschillende mogelijkheden die het bedrijf aanbiedt. De experts geven advies wat het best voor uw bedrijf werkt, maar ook wat er het mooist uit ziet. Het oog wil namelijk ook wat. Vraag nu naar de verschillende mogelijkheden en kom achter de verschillende diensten van het bedrijf.