Startdir
Image default
Winkelen

Kunstgras net echt!

Kunstgras wordt steeds populairder de laatste jaren dit is natuurlijk niet voor niks! Kunstgras is de afgelopen 5 jaar sterk veranderd, kunstgras is steeds meer gaan lijken op natuurlijk gras. Misschien heb je zelf al vaker een kunstgrasveld of bij mensen in de tuin gezien maar je het zelf niet door had omdat het zo realistisch is.

 

Straatwerk vs Kunstgras

Veel mensen werken veel en hebben avonds geen zin om nog in de tuin bezig te gaan, dit is natuurlijk begrijpelijk. Als je thuis komt van werk wil je genieten in de tuin en niet ploeteren. Dan wordt de keuze voor het bestraten van de tuin snel gemaakt. Alleen is dit wel zo mooi? Geen groen in de tuin alleen maar tegels.

Wat ook een nadeel is aan het betegelen van de tuin is regenwater. In Nederland hebben de laatste jaren steeds meer droge zomers en als het dan regent zijn het gelijk hevige regenbuien. De riolering raakt sneller verstopt en de huizen krijgen last van wateroverlast, dit wil je natuurlijk niet.

 

Kunstgras Kopen

Kunstgras kopen is dan zo gek nog niet, het heeft dus niet alleen een ethisch voordeel maar ook een duurzaam voordeel en het ziet er natuurlijk mooi uit.

Kunstgras is namelijk waterdoorlatend, water loopt makkelijk door de rug van de grasmat heen, dit zorgt ervoor dat het regenwater in de bodem verdwijnt en niet richting het riool loopt.

 

Toch duurzaam

Kunstgras is toch duurzamer dan vaak gedacht wordt, stel je voor dat je een echte grasmat hebt liggen. Dit moet gemaaid worden, dit kost benzine. Daarnaast moet het besproeid worden in de zomer en het moet ook bemest worden. Dit is ook belasting voor de natuurlijk. Kunstgras kopen heeft dus meerderen voordelen. Wil je toch eerst kijken voor je kunstgras gaat bestellen? Vraag dan altijd een gratis staal aan, om het kunstgras toch in echt te kunnen bekijken en te voelen.

https://www.kunstgrasdirect.nl