Startdir
Image default
Bedrijven

Leuke cadeaus voor wijn liefhebbers

Het is weer tijd om de kerst cadeaus in te kopen en dat wil zeggen dat er weer een moeilijke taak voor de boeg staat. Als je een cadeau voor iemand gaat kopen die van wijn houdt dan kun je wel een aantal leuke ideeën gebruiken. Wijn drinkers staan er namelijk om bekend dat ze kieskeurige mensen zijn, je kunt dan ook niet zomaar met een fles wijn aankomen. Lees verder en laat je inspireren door deze cadeau ideeën.

Wijnglazen kopen

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een wijnliefhebber dan kun je het beste wijn accessoires, zoals wijnglazen kopen. Wijnglazen gaan nogal snel kapot en kunnen daarom altijd wel cadeau gegeven worden aan een wijn liefhebber.

Luxe kurkentrekker

Een kurkentrekker is iets wat een echte wijn liefhebber uiteraard al in huis heeft, maar hebben ze ook een luxe kurkentrekker? Een kurkentrekker is namelijk iets dat je een keer koopt, het werkt en waarom zou je het vervangen? Een luxe kurkentrekker is dan ook iets wat je waarschijnlijk niet zelf koopt, maar een zeer welkom cadeau is om te krijgen.

Glas afdekkers

Dit is ook iets wat de meeste mensen niet hebben, speciale afdekkers voor wijnglazen. Dit is in de zomer erg handig, want de fruitvliegjes hebben meestal de wijn al gevonden voordat het glas neergezet wordt.

Een wijnrek

Een wijnrek kan een statement piece zijn in een woonkamer, of gewoon een handig accessoire voor wijn liefhebbers, of beide. Er zijn vele verschillende prachtige wijnrekken die je cadeau kunt geven aan iedere wijn lover.

Wijnkoelers

Een koeler voor een wijnfles is ideaal voor mensen die genieten van witte wijn in de zomer. Witte wijn moet namelijk gekoeld gedronken worden en met een wijnkoeler kan een wijn lover heerlijk genieten van een koel glas wijn in de buitenlucht, zonder steeds naar binnen te moeten lopen voor een navulling.

 

https://www.wineandbarrels.nl/shop/114-wijnglazen/