Startdir
Image default
Woning en Tuin

Maak van je tuin je favoriete plek!

Heb je een tuin? Dan ben je een rijk mens! Niet veel mensen in Nederland kunnen dat namelijk zeggen. Het is ontzettend zonde als je de tuin niet hebt ingericht naar jouw wens. Je kunt van alles doen met je tuin, afhankelijk van jou wensen en situatie. Heb je wat inspiratie nodig? In deze blog geven we je een aantal ideeën om jouw tuin om te toveren tot favoriete plek van het huis!

Ingraaf trampoline

We beginnen met een ingraaf trampoline, waarom? Een ingraaf trampoline biedt namelijk meer dan één voordelen:

–          Ideaal om kinderen gezond en veilig buiten te laten spelen

–          Past bij de esthetiek van iedere tuin

–          Trampoline springen is ontzettend gezond, ook voor volwassenen!

Serre

In Nederland is een Serre geen overbodige luxe. Een serre dat aan het huis vast staat is ideaal om het hele jaar door te kunnen genieten van het uitzicht op je tuin. In de zomer kun je lekker de deuren open slaan en genieten van de buitenlucht in je eigen warme serre.

Oase van planten

Heb je groene vingers? Dan is een oase van planten in je tuin een goed idee, dit kun je op verschillende manieren aanpakken:

–          Moestuin voor al je groenten

–          Bloemen tuin gevuld met eenjarige bloemen voor een prachtig kleurenfestijn

–          Vaste planten en struiken waardoor het altijd groen is en je weinig onderhoud hebt

Lounge plek

Heb je het al druk genoeg zonder nog in de tuin te hoeven werken? Is dit nu echt niet waar je aan zit te denken als je aan ontspanning denkt? Maak dan een onderhoudsvrije tuin met een heerlijk lounge gedeelte waar je na een drukke werkdag heerlijk kunt genieten. In Nederland is het dan wel verstandig om hier een overkapping aan toe te voegen om ook tijdens de regen te kunnen ontspannen in je tuin. 

https://www.trampoline.nl/nl/trampolines/inground-trampolines