Startdir
Dienstverlening

Met De Gooi en Eemlander contact opnemen?

Dat is gelukkig niet zo moeilijk. U gaat gewoon naar de website van de krant en klikt op het tabblad “contact”. Maar om welke réden zoekt u met De Gooi en Eemlander contact? U kunt een vraag of klacht hebben over de bezorging, of een abonnement willen afsluiten. U kunt tijdelijk op vakantie zijn, en dan wilt u tijdelijk geen krant ontvangen van De Gooi en Eemlander. Contact kunt u ook willen omdat u iets wilt nabestellen, zoals een foto of artikel of de hele krant. Of u heeft financiële vragen of opmerkingen, bijvoorbeeld dat u uw rekeningnummer wilt wijzigen. Misschien wilt u een verhaal of artikel inzenden dat u heeft geschreven; voor deze dingen kunt u bij de redactie zijn. Als u er niet uitkomt op de website zelf, kunt u onder hetzelfde tabblad (redactie) genoeg gegevens vinden om zelf te bellen, e-mailen of schrijven. 

Met wie heeft De Gooi en Eemlander contact?

Onder andere met u. De website heeft namelijk een onderdeel genaamd “opinie”, waarop u zelf uw mening kunt geven. Meer mensen met wie De Gooi en Eemlander contact heeft, zijn bekende Nederlanders; zij geven massaal hun mening over verscheidene onderwerpen. Dit kan over veel verschillende dingen gaan, van gevaar van kleine auto’s tot de correcte uitspraak van het Franse woord “reculer”. 

Abonnementen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende aanbiedingen voor krantabonnementen. Dit is niet zo gek, gezien dat er zoveel concurrentie bestaat en men vaak gratis aan nieuws kan komen via het internet. Zelfs wanneer men een abonnement neemt, kiest men vaak voor een digitaal lidmaatschap, wat inhoudt dat je de krant online kan lezen, op een computer of tablet. De gedrukte, papieren krant valt steeds minder vaak op de mat. De prijzen voor De Gooi en Eemlander zijn te vinden op de website.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/de-gooi-en-eemlander-contact/