Startdir
Image default
Dienstverlening

Ontmoet samen met Search4Love andere singles

Wanneer je op een eenvoudige en leuke manier andere singles wilt ontmoeten kan je terecht bij Search4Love. Bij Search4Love regelen ze de leukste en gezelligste speeddating avonden speciaal voor alle vrijgezellen. Dus of je nu als man op vrouwen of mannen valt of als vrouw op mannen of vrouwen, het kan allemaal. Er worden namelijk speeddate avonden gehouden voor hetero’s, homo’s en lesbiennes.

Hoe kan je meedoen aan een speeddate event?

Bij Search4Love kan je online een ticket boeken. Eerst kies een plaats uit waar jij graag wil gaan speeddaten. Dit kan bijvoorbeeld Groningen zijn maar je kan ook gaan speeddaten in Amsterdam en nog veel meer andere steden. Als je de locatie naar wens hebt uitgezocht kan je een datum gaan prikken. Er staan per locatie altijd meerdere events gepland dus je hebt keuze uit meerdere data. Zeker weten dus dat er een datum bijstaat die jou goed uitkomt. Bij Search4Love zijn de speeddate avonden ingedeeld op leeftijd, er zijn vier verschillende leeftijdscategorieën. Zo wordt ervoor gezorgd dat je altijd dates zal hebben met leeftijdsgenoten. Bij ieder event staat de leeftijdscategorie duidelijk aangegeven. Check ook nog even of je het goede event voor jouw geaardheid gekozen hebt. Binnen een paar kliks heb jij jouw speeddate avondje geregeld!  

Waarom kiezen voor een speeddate bij Search4Love?

Bij een speeddate ticket van Search4Love zijn vele extra’s inbegrepen. Aan het begin van de avond ontvang je een gratis drankje. Terwijl jij lekker aan het daten bent wordt je voorzien van lekkere hapjes. En aan het einde van de avond krijg je ook nog een leuke giveaway.

Naast alle gratis extra’s biedt speeddaten bij Search4Love nog veel meer. Heb jij een ticket geboekt maar ben je onverhoopt verhinderd? Geen probleem, je kan jouw geboekte ticket kosteloos annuleren. Ben je naar een speeddate event geweest maar was je niet tevreden over de avond? Dan ontvang je van Search4Love de ticket prijs terug. En dan het leukste voordeel van speeddaten met Search4Love: je zal altijd minimaal 15 dates op een avond hebben. Vrij grote kans dus dat er een match voor jou uitrolt!

https://www.search4love.nl/