Ook voor mensen met slechte cijfers voor CKV is een creatief jaarboek nu binnen handbereik

Een mooi jaarboek maken of laten maken is kiezen voor een blijvende herinnering. Een jaarboek drukken kunt u laten doen bij een professioneel bedrijf dat u tevens kan helpen met het uiterlijk van uw jaarboek. Zo zijn er allereerst diverse papierformaten die je kunt kiezen. Daarnaast moet je rekening houden met de afloop en de snijlijnen van het document. Je kunt ook voor verschillende papiersoorten kiezen, bijvoorbeeld zwaardere (en dus stevigere) papiersoorten, maar ook papiersoorten met glanzend of mat oppervlak en papier met coating. En je kunt diverse kleurprofielen kiezen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Een specialist kan je altijd voorzien van een deskundig advies. Zij voorziet je van goede tips, zodat je gemakkelijk technische beslissingen over je document kan maken.

Jarenlange ervaring en goede service bij een specialist op het gebied van jaarboeken

Een aandenken. Een blijvende herinnering. Een mooi boek voor in de kast. Allemaal omschrijvingen die u kunt toedichten aan een jaarboek. Een specialist op het gebied van jaarboeken weet op basis van jarenlange ervaring precies wat ervoor nodig is om jouw jaarboek tot een mooi eindproduct te maken. Daarom houdt de specialist een oogje in het zeil tijdens het gehele productieproces. De specialist stelt een begroting op, maakt een planning, zorgt dat de deadlines die je hebt gesteld worden gehaald en zorgt dat het jaarboek precies wordt zoals jij het wenst. En of dat nu een jaarboek is voor school, bijvoorbeeld voor groep 8, of voor een bedrijf; de specialist hecht altijd veel waarde aan goede begeleiding en goede service.

Jaarboeken voor bedrijven en onderwijsinstellingen: een tastbare herinnering

In een jaarboek maakt u als het ware een samenvatting van uw schoolperiode. Tijdens het jaar bent u vooral bezig met deadlines en dan is juist zo fijn om aan het eind even wat herinneringen op te halen. Een jaarboek wordt vaak gemaakt als herinnering aan een periode, zoals groep 8, het eindexamenjaar van de middelbare school of een terugblik op het afgelopen jaar van een bedrijf. Bij de specialist kan het jaarboek op drie manieren worden gemaakt: de ontwerpers ontwikkelen een lay-out die vervolgens wordt aangepast aan jouw wensen, je maakt zelf een jaarboek met de online editor of je levert een compleet jaarboek aan wat wij drukken. Met de modernste apparatuur en de mooiste speciale papieren, zorgt de specialist voor een professioneel boek van goede kwaliteit.