Op maat gemaakte Durea schoenen waar Assepoester jaloers op zou zijn

Wanneer uw voeten niet goed in standaard schoenen passen dan zijn er twee dingen belangrijk. U wilt schoenen die comfortabel zitten en die tegelijkertijd ook nog een beetje modieus zijn. Standaard schoenen hebben geen prettige pasvorm en zijn vaak te breed of te smal. Er zijn veel verschillende schoenenmerken die schoenen op maat maken, met een uiteenlopend assortiment aan verschillende wijdtes. Een van deze schoenmerken is Durea. Durea maakt schoenen van wijdte C tot wijdte F. Hierdoor kunt u ook makkelijk Durea wijdte E of Durea wijdte K schoenen aanschaffen. Het is hiervoor wel belangrijk om eerst goed op te meten welke maat u nodig heeft.

 

Durea wijdte E: speciaal voor de smalle voet

Durea wijdte E kopen is een ideale oplossing voor mensen met zeer smalle voeten. De meeste standaard schoenen zijn veel te breed en kunnen klachten opleveren. Natuurlijk is het wel zo prettig om passende schoenen te hebben, en er nog een beetje modieus bij te lopen. Dan zijn de schoenen van Durea, in wijdte E, een goede optie. Wijdte E is speciaal voor de smalle voet. Voor de wat bredere voeten moet eerder gekeken worden naar Durea wijdte K. Deze wijdtes zijn standaard maten voor schoenen die op maat gemaakt worden. Elke soort schoen is in deze wijdtes verkrijgbaar, zodat men er ook nog modieus bij kan lopen.

 

Verschillende soorten Durea schoenen in wijdte E of K

Durea schoenen kunt u in twee verschillende wijdte maten kopen. Durea schoenen in wijdte E zijn voor mensen met smalle voeten en Durea schoenen K zijn vooral voor mensen met brede voeten. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor bootschoenen en laarzen, maar ook sandalen in deze wijdtematen zijn verkrijgbaar. Zelfs slippers en pantoffels! Voor de echte wandelaars onder onze zijn er ook Durea wandelschoenen in wijdte E of K. Voor ieder wat wils dus. Of u nu graag schoenen wil met veters, ritsen, gespen of klittenband. Ook voor mannen zijn er modieuze en comfortabele Durea schoenen.  En natuurlijk zijn er ook schoenen voor dagelijks gebruik die de dagelijkse ondersteuning bieden aan extra smalle of extra brede voeten.