Startdir
Image default
Management

Own business from home

Eigen bedrijf vanuit huis

 

1. Fotografie

vrouw die op laptop met camera typt

Als je de fotograaf van de familie bent en van foto’s maken houdt, moet je eens kijken of je fotograaf kunt worden.

 

Mijn zus heeft onlangs de Canon EOS Rebel T6i Body gekocht, en ze maakt fantastische foto’s (ze heeft letterlijk GEEN ervaring), ze heeft ook de Canon EF 50mm f/1.8 STM Lens gekocht, die een KEY onderdeel is van het maken van kwaliteitsfoto’s.

 

Het is een investering die zich aanzienlijk kan terugbetalen.

 

Om te beginnen, neem foto’s van alles en nog wat, neem lessen en leer photoshop om je foto’s op te poetsen en afwerkingen van hoge kwaliteit toe te voegen.

 

Gerelateerd: Bekijk de top apps om geld te verdienen met het maken van foto’s vanaf je telefoon (geen eerdere ervaring nodig).

 

Post je beste werk op sociale media en begin je online portfolio op 500px (het is Gratis!).

 

U kunt ook:

 

Neem contact op met je lokale makelaars en bied je diensten aan om professionele foto’s te maken van hun nieuwe aanbiedingen

Je foto’s licenseren via stock fotografie sites zoals iStock en Shutterstock

Foto’s insturen naar The Sun Magazine

Bied je diensten gratis aan vrienden en familie aan die foto’s willen maken van vakanties, pasgeborenen, senioren, bruiloften, etc. Als je goed werk levert, kunnen diezelfde mensen betalende klanten worden.

Overweeg om geld te vragen:

 

Bruidsfotografie – $700 – $3.500+

Portretfotografie voor senioren – $100-$300 per sessie

Kleine lokale bedrijven – $25 – $200 per foto

2. Verkoop boeken met een lage inhoud op Amazon 

Dit is een van de beste business ideeën voor vrouwen omdat dit iets is wat je kunt doen terwijl je tv kijkt en elke maand een geweldig passief inkomen verdient.

 

U maakt een omslag van een boek en één binnenpagina (geen grafische ontwerpervaring nodig). Plaats het op Amazon KDP en laat je werk verkopen. 

 

Dit maakt misschien niet veel zin, maar we breken het op in ons artikel Hoe maak je 1000s met het verkopen van boeken met een lage inhoud, of je kunt gewoon kijken terwijl we je laten zien hoe je dit in enkele minuten kunt doen.

 

3. Interieur Ontwerper

Bank en planten

Heb je die creatieve genen om kamers in te richten en meubels te schikken? Kijk je naar HGTV en denk je: dat kan ik ook, dat wil ik ook? Kijk hoe Boss Mom Julie P. aan de slag ging en een salaris van zes cijfers weet te verdienen.

 

Om binnenhuisarchitect te worden (dit is iets anders dan binnenhuisarchitect) raad ik je aan een website te beginnen, kwaliteitsfoto’s van je werk te maken, vrienden en familie te vragen of je gratis voor hen mag werken om je portfolio aan te vullen.

 

Als je eenmaal een gepolijste visualisatie van je werk hebt gemaakt kun je beginnen met het in rekening brengen van je diensten.

 

Je kunt tussen de $50 en $150 per uur verdienen als binnenhuisarchitect, en als binnenhuisarchitect kun je een salaris van zes cijfers of meer verdienen.

 

4 Huizen schoonmaken

Een moeder die een huis schoonmaakt om een inkomen te verdienen

Vind je schoonmaken leuk of weet je gewoon dat het iets is wat je graag zou doen om extra geld te verdienen? Als dat zo is, moet je echt overwegen om dit te doen omdat je veel geld kunt verdienen.

 

Dit zijn geweldige side business ideeën voor dames die geld willen verdienen op hun eigen voorwaarden. Zoals $1.000 per week door parttime te werken!

 

Bekijk mijn artikel over Hoe een schoonmaakbedrijf te beginnen en krijg alle informatie die u nodig hebt om vandaag te beginnen.

 

5. Start een wasserij bedrijf

Ja, dat klopt, Wasserij. Je kunt tot $500 per WEEK verdienen door het te doen, dit is een geweldige business voor thuiszittende dames.

 

De was is een karweitje dat we allemaal doen, MAAR voor sommigen die geen tijd hebben maar wel geld, is uitbesteden het nieuwe normaal. Dat opent een deur voor je.

 

Dit is een eenvoudige business voor vrouwen en u kunt hier zien hoe u een wasserij kunt beginnen.

 

Voor meer zakelijke ideeën voor vrouwen, overweeg:

Grafisch ontwerper

Web Designer

Onroerend Goed

Publicist

Bruiloft Planner

Evenement Planner

Mode-ontwerpster

Naaien en verstellen

Bakker

Massage Therapeut

Persoonlijke Trainer

Huisdier

 

Bonus Tips om geld te verdienen

Zelfs als je nog niet klaar bent om je eigen bedrijf aan huis te beginnen, zijn er andere mogelijkheden om in de tussentijd online geld te verdienen.

 

Meld je aan voor onderzoek – tot $400 per onderzoek

U kunt snel en gemakkelijk geld verdienen door deel te nemen aan onderzoeksstudies. Hieronder vindt u de bestbetaalde bedrijven om u voor in te schrijven

 

Respondent – $50-$400

Gebruikersinterviews – $50-$100 per uur

Verdien $75 of meer als UpVoice panellid

Krijg betaald voor de tijd die je besteedt aan Facebook, Instagram, Amazon, YouTube en meer.

 

Ik heb een volledige review van UpVoice gedaan, en het is letterlijk één van de makkelijkste manieren om online geld te verdienen. Momenteel alleen van toepassing op kandidaten in de Verenigde Staten.


 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/