Pistonmachines aanschaffen voor uw bedrijf? Laat u adviseren onder het genot van een kop koffie

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe espressomachine, dan wilt u natuurlijk wel even weten waar u precies voor betaald. Kom daarom proeven bij de expert! Een specialist neemt daarbij uw wensen in acht. Met de schat aan kennis en ervaring over de koffiebranche waarover de specialist beschikt, kan deze u altijd voorzien van een professioneel en passend advies. Maar waar vindt u zo’n specialist die u alles kan vertellen over pistonmachines en volautomaten? Bijvoorbeeld in KoffieSnel.nl. Dit onafhankelijke espressoservicebedrijf staat te allen tijde voor u klaar met fantastische service en professioneel advies op maat, ongeacht welke koffie u schenkt.

Nieuwe en tweedehands machines, waaronder pistonmachines, te koop bij espressoservicebedrijf

Een nieuwe pistonmachine is een flinke investering. Het kan daarom interessant voor u zijn om eens te kijken naar een tweedehandsmachine. De specialist biedt verschillende soorten nieuwe espressomachines, waaronder pistonmachines van verschillende merken. Daarnaast kunt u ook terecht voor volautomaten van de merken Schaerer of Egro. Wilt u echter niet de volle prijs betalen voor een goede espressomachine? Dan is het wellicht een idee een tweedehands machine aan te schaffen. Bij de specialist is het namelijk ook mogelijk te kiezen voor diverse occasions. Die worden voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Alle espressomachines die de specialist levert zijn overigens van uitstekende kwaliteit.

Reparatie, onderhoud en verkoop van espressoapparatuur bij de specialist, zoals pistonmachines

Ook u kunt gebruikmaken van de uitstekende service van Koffiesnel.nl Espressomachines! Dat betekent dat u een uitstekende espressomachine geleverd krijgt en dat deze vakkundig wordt geïnstalleerd én periodiek wordt onderhouden. KoffieSnel.nl is zo’n espressoservice die voor u klaar staat met uitgebreide dienstverlening. Zo heeft u ruime keuze aan verschillende merken pistonmachines, maar kunt u ook diverse volautomaten aanschaffen. Omdat deze apparatuur om regelmatig onderhoud vraagt, kunt u bij de specialist ook een onderhoudscontract afsluiten, waarmee een lange levensduur en een fris gebruik van de apparatuur wordt behouden. Treedt er een defect op? Dan stuurt de specialist een monteur om dit op te lossen. Voor reparatie, onderhoud en verkoop van espressoapparatuur bent u bij de specialist dus aan het juiste adres.