Startdir
Image default
Bedrijven

School op een nieuwe manier

Laten we eerlijk zijn, school is niet de favoriete dagbesteding van een jonge tiener. Waar dat precies door? Zijn het de saaie lessen, de vervelende leraren of het feit dat je de hele dag als het ware tussen vier muren bent opgesloten? Het is niet eens onbegrijpelijk als je dit zo leest. Maar wat nu als je school kunt ervaren op een hele andere manier? Shanghai summer school is misschien wel iets voor jou. In plaats van je zomer verveeld door te brengen op je kamer kun je ook iets gaan ondernemen. Shanghai Summer School is de ideale balans tussen fun en educatie.

 

 

Ben jij geschikt?

Sta jij open om nieuwe dingen te leren en vooral te ervaren en wil jij dat elke dag waardevol is Shanghai Summer School wel degelijk iets voor jou. Jij bent net als voorgaande deelnemers avontuurlijk ingesteld en je weet prima wat je wil. Heb je interesse in deelname, dan zijn er verschillende experiences waar je uit kan kiezen. Je kunt kiezen voor:

The intensive experience, deze duurt 2 weken en is geschikt voor mensen die iets moois willen maken van hun zomer maar simpelweg niet de tijd hebben.

The classic experience, deze duurt 1 maand en is wat uitgebreider. Deze ervaring bevat onder andere een taalcursus, een riedel met activiteiten en uiteraard en trip door de stad Shanghai.

The summer long experience, deze duurt maar liefst 6 weken lang en neemt je volledig mee in de Chinese cultuur. Jouw hele zomer bestaat uit het bijwonen van workshops, excursies en nog veel meer. Genieten op een educatieve manier.

China en vooral de stad Shanghai staan bekend om de rijke cultuur en de vele toeristen.

 

Deelnemers

Ondertussen hebben al meer dan 400 leerlingen mee gedaan aan de Shanghai Summer School. Deze leerlingen zijn afkomstig uit verschillende landen als Nederland, Bulgarije, Rusland, Canada, de Verenigde Staten. De gemiddelde leeftijd van deze scholieren is 22,7 jaar. Er is ook plaats voor liefde, aangezien er tijdens de experience weken al 4 internationale koppels zijn ontstaan. Dat is nog eens een leuke bonus.

https://www.shanghaisummerschool.org/our-programs/