Startdir

Snel CD drukken

CD drukken

Wilt u een CD drukken? Kom dan naar DataMax. Wij bieden u namelijk vele voordelen, waaronder:

Natuurlijk wilt u niet te veel geld uitgeven aan het CD drukken. Wij hanteren concurrerende prijzen, zonder dat de kwaliteit daar ook maar iets onder te lijden heeft. Het is geen wonder dat wij alleen maar tevreden klanten kennen. Dat komt ook mede door de aanvullende services die wij aanbieden, namelijk het verzorgen van het drukwerk dat bij de CD’s hoort alsmede de verpakking. U hoeft dus niet deze diensten door een ander bedrijf uit te laten voeren.

Snel CD drukken

Soms is er haast geboden bij het CD drukken. U heeft bijvoorbeeld voor het einde van de week nog een lading van deze gegevensdragers nodig. In dat geval doet u er goed aan even te bellen met ons, in plaats van een offerte aan te vragen. De beller is immers altijd sneller. U weet dan zeker dat het CD drukken binnen een bepaalde af te spreken tijd plaats zal vinden. Zo voorkomt dat uw opdracht in het water valt omdat u de CD’s niet hebt. Doorgaans kunnen wij binnen het luttele aantal van drie werkdagen uw productie uitvoeren.

Overige services

Zoals ik al even aanstipte doen wij meer dan enkel het CD drukken. Wij doen namelijk ook het drukwerk, de verpakking en de vormgeving voor u, uiteraard alleen wanneer u ons daartoe opdracht geeft. Wat zelfs mogelijk is, is dat wij de auteursrechten met de betrokkenen afwikkelen via de organisatie STEMRA. Dat spaart u weer het nodige gedoe, en mogelijk hoge claims van belanghebbende artiesten. Wees daarom slim en laat ons van DataMax het gehele pakket voor u verzorgen. Dan kunt u zelf zorgeloos genieten terwijl wij het werk uitvoeren.

http://www.datamaxbenelux.nl/cdpersen.html