Topmerken bokshandschoenen bij Fight Gear Shop

Bokshandschoenen

De bokshandschoenen van Fight Gear Shop hebben een zeer goede sluiting. Daardoor zorgen ze ervoor dat je hand op de beste manier beschermd is bij een training of kickbokswedstrijd. Omdat je een grotere dekking hebt en de stoten van de tegenstander beter worden opgevangen, is de kans op blessures veel minder.

Bokshandschoenen ‘Climacool’ van Windy Fight Gear kun je eenvoudig en snel kopen bij Fight Gear Shop. Deze bokshandschoenen zijn goed toepasbaar voor Muay-thai boksen, kickboksen, boksen en MMA. Deze handschoen is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en daarmee een aanwinst voor de vechtsport. Hij is voorzien van een geventileerde palmvulling.

Fight Gear Shop houdt rekening met elke beurs. We hebben bokshandschoenen in verschillende prijsklassen. Maar voor alle bokshandschoenen geldt dat ze van goede kwaliteit zijn, onverschillig het te spenderen budget. Onze handschoenen dragen er zorg voor dat u goede prestaties kunt neerzetten bij een training of bij een wedstrijd.

Fight Gear Shop levert alle gerenommeerde merken bokshandschoenen, zoals:

• Top King

• Mike Tyson Gear

• Windy Fight Gear

Ook bokshandschoenen voor kinderen kun je kopen bij Fight Gear Shop. We leveren verschillende uitvoeringen van de merken Mike Tyson en Windy Fight. Behalve bokshandschoenen voor kinderen leveren wij ook bandages, scheenbeschermers, hoofdbeschermers en broekjes voor de jonge bokser. Neem een kijkje op onze website voor de verschillende kleuren en modellen.

Kom goed voor de dag tijdens je wedstrijd en bestel niet alleen je bokshandschoenen bij Fight Gear Shop, maar ook alle andere benodigdheden. Maak het helemaal met een zweetpak van Windy Fight Gear of een blitse sporttas! Neem een kijkje op de website van Fight Gear Shop en bestel vandaag nog.

Je kunt niet alleen bokshandschoenen bij Fight Gear Shop kopen. Sterker nog, je kunt jouw complete boks outfit bij ons kopen. Behalve bokshandschoenen hebben wij bandages, verschillende beschermers, broekjes, t-shirts, trap- en stootkussens en verschillende benodigdheden. Ook voor kinderen. Dus wil je goed voor de dag komen? Bestel dan snel!

Topmerken bokshandschoenen bij Fight Gear Shop

Betaalbare bokshandschoenen bestel je bij Fight Gear Shop. Onder meer de all round bokshandschoenen van FBT. FBT staat voor Future Boxing Technology en is een merk afkomstig uit Thailand. Je kunt deze handschoenen aanwenden voor zowel sparren als voor wedstrijden. Ze hebben een waterafstotende behandeling ondergaan en sluiten door de klittenbandsluiting voortreffelijk om de pols.

Buiten optimale bokshandschoenen zijn ook de juiste bandages erg van belang voor de vechtsporter. Als je het combineert met de bokshandschoenen zorgen ze voor een goede protectie. Ze bieden stevigheid voor je handen en polsen en extra protectie voor de knokkels en middenhandsbeentjes. Kijk op de webwinkel van Fight Gear Shop voor bandages en meer!

Fight Gear Shop heeft bokshandschoenen van uiteenlopende a-merken. Wat dacht je van bijvoorbeeld de Top King ‘Air’ bokshandschoenen met ademend vermogen? Je hebt dan minder te lijden onder zweet en je handschoenen drogen minder gauw uit. Buiten een speciaal ontworpen stevige pasvorm zijn de handschoenen eenvoudig aan en uit te doen.

Bij Fight Gear Shop vind je vele kickboks producten, omdat boksen de sport is waar het allemaal mee is begonnen voor Windy en Top King. Top King biedt jou bokshandschoenen in varianten zoals Air, Ultimate, Competition en Pro, verkrijgbaar in 8 t/m 16 oz. Kijk op de webwinkel voor meer interessante informatie.

Mike Tyson Bokshandschoenen zijn verkrijgbaar bij Fight Gear Shop. Deze bokshandschoen biedt een zeer in het oog springende uitstraling, omdat het beeldmerk op de pols rechtstreeks op het leder geborduurd is. Bovendien biedt deze top rundlederen bokshandschoen belangrijke protectie door geinjecteerd gegoten schuim. Kijk meteen op onze webwinkel!

Vechtsportartikelen voor een goede prijs

Iedere bokser bestelt zijn bokshandschoenen bij Fight Gear Shop. We staan bekend om onze bokshandschoenen van diverse topmerken. Daarnaast bieden wij zeer scherpe prijzen en hebben wij een snelle levertijd. Is het type bokshandschoen dat je graag wilt hebben niet aanwezig, neem dan contact met ons op.

Buiten handgemaakte rundlederen bokshandschoenen levert Fight Gear Shop ook stijlvolle satijnen boksjassen en accessoires. Wij leveren kwalitatieve vechtsport producten van diverse topmerken. De liefde voor de vechtsport en de hartstocht voor het kickboksen vind je weer in de vechtsport producten van Top King, Windy, Mike Tyson en FBT.

Fight Gear Shop kan je adviseren bij de verzorging van je bokshandschoenen. Het is essentieel om ze minimaal een keer per maand te behandelen met ledervet. Op die manier kun je uitdroging van je handschoen voorkomen. Omdat onze bokshandschoenen van runderleer zijn vervaardigd, is de kans dat ze scheuren heel klein.

Fight Gear Shop levert alle gerenommeerde merken bokshandschoenen, zoals:

• Windy Fight Gear

• Mike Tyson Gear

• Top King

Bij Fight Gear Shop vind je veel kickboks producten, omdat boksen de sport is waarmee het allemaal is begonnen voor Windy en Top King. Top King levert bokshandschoenen in varianten als Air, Ultimate, Competition en Pro, leverbaar in 8 t/m 16 oz. Neem een kijkje op de website voor meer interessante info.

Fight Gear Shop levert bokshandschoenen voor meerdere sporten: boksen, kickboksen, Muay Thai en Mixed Martial Arts. Voor iedere sport zijn de handschoenen voorzien van de meest geschikte hardheid. Tevens zorgen de bokshandschoenen voor extra stabiliteit, waardoor je het optimale uit een wedstrijd kunt halen. Neem een kijkje op onze website voor de keuzemogelijkheden.

Veiligheid staat bij Fight Gear Shop op de eerste plaats. De duim is bij het gros van de bokshandschoenen dan ook aan de handschoen gefixeerd. Daarmee kun je verstuiking van de duim voorkomen. De bokshandschoenen worden dichtgemaakt met een veter of een sluiting met klittenband. Neem een kijkje op onze website voor meer interessante info.

http://www.fightgearshop.nl/