Uit verschillende rooms ontsnappen bij dé escape kamer van Amsterdam

Bij dé escape kamer van Amsterdam kun je uit verschillende rooms ontsnappen. Dat is ontzettend leuk voor bijvoorbeeld een personeelsuitje in Amsterdam. Er zijn vier verschillende escape kamers. Speel je Infiltrate, dan moet je als team infiltreren in een politiecel om een vriend of collega te helpen ontsnappen. Tijdens Sabotage moet je als team een raketaanval stoppen om uiteindelijk de wereld te redden. Of waan je in het Wilde Westen tijdens Wild Joe, waar je met een kater wakker wordt in de saloon van Wild Joe… Of ga de strijd aan met je collega’s tijdens Escape Race. Welk team komt er als eerste uit de kamer?

Een origineel personeelsuitje: escape kamer in Amsterdam

Is het jouw taak om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren? Dan moet je kiezen uit een scala aan mogelijkheden. Je wilt natuurlijk een origineel personeelsuitje organiseren; iets wat nog lang bij je collega’s zal blijven hangen. Een feest en een diner, dat is al vaker gedaan. Erg leuk, maar het is nog leuker om ook iets met teambuilding te doen, zodat de collega’s onbewust toch met elkaar moeten samenwerken. Dit is het geval bij een escape kamer in Amsterdam. Iedereen moet met elkaar samenwerken om er uit eindelijk uit te komen. Dit is zeker weten een succesvol personeelsuitje in Amsterdam!

Personeelsuitje in een Escape kamer in Amsterdam

Een personeelsuitje in Amsterdam is ideaal om op gezellige wijze aan teambuilding te werken. Wat willen jullie gaan doen?. Het is belangrijk dat er ook gewerkt wordt aan teambuilding, wat vaak gebeurt als mensen met elkaar moeten samenwerken. Maar daarnaast moet het vooral ongedwongen zijn en moet het personeel het ook echt leuk vinden om mee te gaan; het moet ze niet als verplichting worden opgelegd. Daarom is de beste escape room van Amsterdam perfect als personeelsuitje. Hierbij moet iedereen met elkaar samenwerken om uiteindelijk uit de kamer te kunnen ontsnappen. Het is spannend en leuk!