Startdir
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vers fruit uit Hengelo van de beste kwaliteit

Het eten van fruit is erg belangrijk voor de gezondheid. In fruit zitten namelijk allerlei gezonde vezels, vitamines en mineralen die bijdragen aan een gezond voedingspatroon. Op het werk wordt het steeds normaler om fruit aan te bieden aan medewerkers. Gezonde medewerkers zijn namelijk fit en hebben een lager risico op uitval. Zo verhoog je de productiviteit op de werkvloer en het moraal. Gelukkig kun je terecht bij Ronnie Weegink, die vers fruit aanbiedt in de gehele omgeving van Hengelo, Borne, Enschede en Oldenzaal. Laat je verrassen door heerlijk vers fruit van deze specialist!

Ieder seizoen weer ander fruit

Verhoog de vitaliteit op de werkvloer door heerlijk, vers fruit aan te bieden van deze expert uit Hengelo. Ronnie Weegink levert namelijk al jarenlang fruit aan allerlei bedrijven en instellingen in de omgeving. Dit fruit komt van lokale telers en zijn vrij van chemicaliën en andere schadelijke stoffen. Daarnaast wordt het fruit stuk voor stuk gecontroleerd, zodat je verzekerd bent van fruit van hoogwaardige kwaliteit. Laat een fruitmand of pakket samenstellen met heerlijk fruit uit het seizoen. Zo geniet je in de winter van verse mandarijnen en in de zomer juist van aardbeien uit de buurt. Bij Ronnie Weegink proef je een divers aanbod aan seizoensfruit waarmee je eindeloos blijft variëren.

Maak kennis met deze fruitspecialist uit Hengelo

Wil je kennismaken met deze fruitspecialist en vers fruit laten bezorgen op je werk in de omgeving van Hengelo? Neem dan contact op met dit bedrijf en bespreek jouw aanvraag. Je kunt een eenmalige bestelling plaatsen of juist wekelijks een fruitmand laten bezorgen. Dit bedrijf hanteert een persoonlijke service, zodat je verzekerd bent van een bezorging op maat. Bel gerust naar dit bedrijf of stuur ze een e-mail en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. Wie weet geniet je snel wel van heerlijk seizoensfruit!