Startdir
Image default
Aanbiedingen

Vloerbeschermer

Vloerbeschermers worden gebruikt onder bureaustoelen. Als je vaak opstaat en beweegt kan dit voor krassen en beschadigen op de vloer of vloerbekleding veroorzaken. Hieronder kun je een aantal tips vinden waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een bureaustoel.

Waarom vloerbeschermers gebruiken

Met vloerbeschermers voorkom je beschadigen en blijft de kwaliteit van de vloer(bekleding) behouden. Onder de meeste bureaustoelen zitten wieltjes, hierdoor beweeg vaak onbewust of bewust en als je dat doet kan het zo zijn dat je de vloer beschadigd in het begin merk je dit niet maar als je vaak gebruik maakt van de bureaustoel zal je merken dat de kwaliteit van je vloer snel achteruit gaat.

Als dit een herkenbaar probleem is dan wordt het tijd om dit tegen te gaan en een vloerbeschermer aan te schaffen om verdere beschadigingen te voorkomen.

Waar moet je rekening houden bij het kiezen van een vloerbeschermer

Als je opzoek bent naar een vloerbeschermer zijn er een aantal dingen waar je op moet letten om de beste keuze voor jezelf te maken:

  • Opvallend of niet: Heeft de vloerbeschermer een opvallende kleur of een doorzichtige kleur dit is natuurlijk een keuze die ieder voor zich maakt
  • Duurzaamheid: Van welk materiaal is de vloerbeschermer gemaakt. Is het goede kwaliteit of iets minder. Hierbij kun je ook altijd naar reviews zoeken en kijken wat andere voor ervaringen hadden met de specifieke vloerbeschermer.
  • Antislip functie: Nog een factor waar je op kunt letten is heeft de vloerbeschermer een antislip functie of niet. Dit is vooral belangrijk voor als je met sokken erover loopt zodat je niet uitglijd!

https://stoeldopshop.nl/vloerbeschermers/