Voedsel gemakkelijk vervoeren met de thermobox

Wilt u voedsel vervoeren, dan kan dat heel gemakkelijk met behulp van een thermobox, die u kunt aanschaffen bij de specialist. Een thermobox maar ook een afruimwagen zijn onmisbaar in de horeca. Zo is een thermobox ook het ideale product om een menu op temperatuur te houden tijdens transport. Het materiaal van een thermobox is licht van gewicht en heeft goede isolerende eigenschappen. De thermoboxen van specialist Lagro Waalwijk zijn geschikt voor gastronoom bakken en voorzien van ergonomische handgrepen. Wist u dat er ook thermoboxen bestaan met voorgevormde voedselschaaltjes en deksels die zich aan de bovenkant van de box bevinden? Niet alleen hoeft het eten dat vervoerd wordt niet meer apart te worden ingepakt; de deksels in de bovenkant van de box zorgen ervoor dat de gerechten goed luchtdicht verpakt zijn. Daarnaast zijn de gerechten gegarandeerd lekvrij.

Naast een thermobox zijn er ook diverse toebehoren beschikbaar

Een specialist als Lagro Waalwijk staat voor u klaar als u een thermobox, afruimwagen of andere producten voor de horeca nodig heeft. Deze producten worden ook veel gebruikt in de horeca en in de industrie. Naast thermoboxen zijn er ook diverse toebehoren leverbaar. Denk aan een trolley voor het vervoer van de boxen, warmhoudplaten, een GN houder voor een thermobox en een koel opzet-unit. Hiermee zijn producten gemakkelijk warm én koud te houden. Het handhaven van de juiste temperatuur van keuken tot tafel is geen kunst. Het bewaren van de juiste temperatuur over een langere afstand wel. Door te werken met de juiste producten kan dit probleem echter moeiteloos worden opgelost.

Temperatuur is een belangrijk onderdeel van de smaak: hou deze optimaal met behulp van thermobox

Met een thermobox voor de professionele keuken kunt u voedsel gemakkelijk op de juiste temperatuur houden. De temperatuur van eten is een belangrijke voorwaarde voor een lekkere maaltijd. Dit is naast de smaak van een gerecht misschien wel de meest relevante beoordelingsfactor. De temperatuur van een gerecht heeft de eigenschap altijd in de richting van de omgevingstemperatuur te gaan. Is het warm, dan geeft een gerecht warmte af. Een koud gerecht neemt warmte op. Het aanpassen van de omgevingstemperatuur aan die van een gerecht is echter niet voldoende. Het bewaren en/of vervoeren van etenswaar in een goed geïsoleerde thermobox biedt een uitkomst. Ook een afruimwagen is in de horeca onmisbaar. Het gerecht geeft hierdoor vrijwel geen warmte af aan de omgeving en neemt het ook niet meer op.