Startdir
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voer een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit

Laat nu een medewerkerstevredenheidsonderzoek of een werknemerstevredenheidsonderzoek uitvoeren op je werk. Wil je weten hoe tevreden je personeel is over je bedrijf? Voer dan een werknemerstevredenheidsonderzoek uit. Het onderzoek dan Solkie bestaat uit een vragenlijst met korte en interactieve vragen. Dit maakt het onderzoek leuker en minder saai om in te vullen.

Een werknemerstevredenheidsonderzoek voor je bedrijf

Het wordt aangeraden om een medewerkerstevredenheidsonderzoek één keer per maand uit te laten voeren. Daardoor is het mogelijk om in het werknemerstevredenheidsonderzoek kortere vragen te stellen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Hierdoor geven je medewerkers eerlijker feedback in het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Niemand zit namelijk te wachten op een eindeloos lange vragenlijst aan het eind van het jaar. Het is slimmer om een werknemerstevredenheidsonderzoek elke maand uit te voeren. Je ontvangt gelijk feedback van je medewerkers waardoor je de feedback gelijk kan doorvoeren in je bedrijf. Het is erg belangrijk dat je medewerkers tevreden zijn op hun werk. Hierdoor werken ze harden maar is er ook een betere sfeer op kantoor. Dit allemaal bevordert het werk. Bekijk nu de vragenlijst en begin met het afnemen van een werknemerstevredenheidsonderzoek, ontvang gelijk feedback en ga aan de slag om ervoor te zorgen dat je medewerkers tevreden zijn op het werk. Neem contact op met Solkie en vraag hoe het allemaal werkt. De experts leggen uit hoe je de vragenlijst afneemt en wat hier de voordelen van zijn.

Stel je vragen

Heb je vragen over het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Solkie? Neem dan nu contact op met het bedrijf en stel als je vragen. Het kan zijn dat je vragen hebt over de uitkomst van het onderzoek. Maar het kan ook zijn dat je van te voren al vragen hebt. Neem in dit geval contact op met het bedrijf en stel al je vragen. De experts helpen je verder en leggen uit hoe alles precies werkt.