Startdir
Image default
Woning en Tuin

Voor diverse soorten tuinwerkzaamheden kunt u bij Egalisee Bestratingen terecht

Wilt u uw tuin laten bestraten in Breda of omgeving? Dan is sierbestrating Breda laten aanleggen door Egalisee Bestratingen een goede keuze. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring opgebouwd met de aanleg van diverse soorten bestratingen. Wilt u een mooi terras in uw tuin? Keramische terrastegels leggen is de specialiteit van Egalisee Bestratingen. Voorheen werden keramische tegels vooral in huis gebruikt. Maar ze zijn ook zeer geschikt voor uw tuin omdat ze vorm- en kleurvast zijn en niet glad worden als het geregend heeft. Keramische tegels worden op een andere manier dan de overige steensoorten gelegd. Egalisee Bestratingen verzorgd de aanleg van de sierbestrating van begin tot eind.

Naast bestrating voert Egalisee Bestratingen ook diverse andere tuinwerkzaamheden uit zoals: een gazon laten aanleggen, het plaatsen van een schutting, het snoeien of kappen van bomen en het ontwerpen van een tuin.

Bomen laten snoeien of kappen

Heeft u een of meerdere bomen in uw tuin staan? Dan is het belangrijk om die jaarlijks te snoeien zodat de boom gezond blijft. Ook is het verstandig om een boom niet te groot te laten worden omdat bij een harde storm er takken kunnen afbreken en schade kan berokkenen. Een boom zelf snoeien kan best lastig zijn. Daarom kan u hier Egalisee Bestratingen voor inschakelen. Heeft u een boom die in de weg staat of niet meer gezond is? Dan kunt u de boom ook laten kappen. Het team van Egalisee Bestratingen beschikt over juiste gereedschap en kennis om bomen op een veilige manier te kappen. De boomstronk met wortels blijft na de kap over en kunnen ze desgewenst voor u verwijderen. Wanneer de grond om de boom geen kabels bevat wordt er een graafmachine ingezet. Is er geen sprake van vrije grond dan wordt een stobbenfrees gebruikt.

Heeft u een tuinproject dat u wilt uitbesteden? Via het contactformulier op egaliseebestratingen.nl kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

https://www.egaliseebestratingen.nl/