Startdir
Image default
Auto’s en Motoren

Voorkom problemen met de condensor van de airco door tips van specialisten uit Noord-Brabant

De condensor is een belangrijk onderdeel van uw airco. De reden is heel simpel: zonder goed werkende condensor kan de airco uw auto niet optimaal verkoelen. Het is daarom belangrijk om voorzorgsmaatregelen te treffen om de risico’s op eventuele problemen zoveel mogelijk te beperken. Daarom leest u hieronder drie tips op een rijtje, welke u helpen te voorkomen dat u bij een specialist als RDN in Noord-Brabant langs moet gaan om de condensor van de airco te laten repareren.

Controle van de airco

De belangrijkste tip voor een langere levensduur van uw airco is jaarlijks een aircocontrole te laten uitvoeren. Een expert checkt voor u of alles nog in orde is. Hij kan na de controle aangeven of er extra onderhoud nodig is. Gedurende het jaar kunt u zelf een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de condensor van de airco, met de tips die volgen.

Ramen openen voor vertrek

Doe op warme dagen voor vertrek de ramen even open, zodat de airco niet de ergste hitte hoeft te verkoelen. Dit vraagt namelijk het nodige van zijn vermogen. In de winter is het zaak om af en toe de airco te gebruiken. Normaliter gebeurt dit een stuk minder of helemaal niet en loopt u het risico op lekkages als gevolg van uitdroging.

Een aircospecialist inschakelen voor hulp

Voor advies, onderhoud of reparatie kunt u het best een expert inschakelen. RDN uit Noord-Brabant is een specialist op het gebied van de condensor van de airco. Het bedrijf is al jarenlang actief op het gebied van reparaties en onderhoud van aircosystemen. Bovendien is het bedrijf ook gecertificeerd verkoper van de bekende SPAL-ventilator. Dus ook voor onderhoud aan of voor vervanging van uw SPAL-ventilator, is dit bedrijf hét adres.

Profiteer van Italiaanse klasse

SPAL produceert en levert al sinds de jaren vijftig koelventilatoren voor auto’s. De SPAL-ventilator staat bekend om absolute topkwaliteit. Van de SPAL-ventilator bestaan diverse uitvoeringen en een groot deel daarvan is verkrijgbaar in het assortiment van RDN. Vraag gerust informatie aan de specialisten over de beste ventilator voor uw auto. Daarnaast kunt u bij het bedrijf in Noord-Brabant natuurlijk altijd terecht voor onderhoud, reparaties en vervanging van de condensor van de airco.