Wasmachine reparatie Amsterdam geeft tips voor een onaangenaam ruikende wasmachine

Wasmachine reparatie Amsterdam geeft tips voor een onaangenaam ruikende wasmachine

Waarom het regelmatig wassen van wasmachine een must is

Er zijn veel redenen om uw wasmachine regelmatig te reinigen, zowel binnen als buiten. De belangrijkste is dat, hoewel je wasmachine is ontworpen om je kleding schoon te maken, er regelmatig veel vieze dingen in zitten, van onbenullige ongelukken, het wassen van onderkleding en algemeen vuil en puin dat we verzamelen op onze kleding en andere wasbare stoffen.

Al dit spul laat een film van bacteriën, schimmels en meeldauw achter in je machine, samen met ophoping van wasmiddelresidu en hard water, dat in de loop van de tijd kan combineren om een ​​vieze, stinkende puinhoop te maken.

Je kleren wassen in een vuile machine maakt je kleding niet zo schoon, en kan er zelfs een stinkende geur aan overdragen, of ze besmetten met bacteriën. Kun je ‘grof’ zeggen als je fecale bacteriën uit het ondergoed van je kind of luier op je theedoek beschouwt? Ewww.

Gelukkig kan een beetje preventief en regelmatig onderhoud van uw machine het weer als nieuw laten voelen en alles schoonhouden zoals het hoort.

Wasmachine reparatie Amsterdam geeft tips voor een onaangenaam ruikende wasmachine

Veel mensen klagen, vooral bij voorlader wasmachines aan de voorkant, over het krijgen van een onaangename wasmachine-geur.

Vaak is deze geur van schimmel of meeldauw die zich op de rubberen afdichting op de deur van de machine ophoopt. Om hier vanaf te komen, veegt u het zegel regelmatig schoon met dit recept voor zelfgemaakte meeldauwreinigingsmiddelen of gebruikt u een meeldauwreiniger.

Naast de opbouw van schimmels en meeldauw zijn bacteriën ook een andere bron van geuren. Reiniging en het wassen van onderdelen van de wasmachine kunnen deze geur echt verminderen.

Wasmachine reparatie Amsterdam: nog enkele tips om de geur van de wasmachine te verminderen en te elimineren

Je kleding op een natuurlijke manier in warm water wassen helpt schimmel, meeldauw en bacteriën te doden elke keer dat je een lading uitvoert

Houd het deksel van uw machine omhoog of uw wasmachinedeur open na elke lading om overtollig vocht te laten verdampen (schimmel en bacteriën houden van donkere, vochtige ruimtes om te groeien)

Laat uw vochtige of natte kleding niet gedurende langere tijd in de wasmachine liggen, maar verwijder ze in plaats daarvan onmiddellijk om ze in de droger te plaatsen of om aan de lijn of aan de lucht te drogen.

Wat te doen als je wasmachine de vlekken veroorzaakt!

Tips en instructies voor het reinigen van de wasmachine, inclusief voorladers en topladers, om geuren en te reinigen en te verwijderen.

Sommige mensen vragen ons wat te doen als hun wasmachine de vlekken in hun kleding veroorzaakt. Er zijn veel verschillende oorzaken voor dit probleem, maar meestal is er een mechanisch probleem dat vet veroorzaakt in de binnenkant van de wasmachine, of een deel in de machine wordt afgebroken en is geroest, waardoor roestvlekken ontstaan.

U moet het geroeste deel vervangen en/of het mechanische probleem oplossen om te voorkomen dat deze wasmachine-vlekken zich opnieuw voordoen.

Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met wasmachine reparatie Amstelveen.

https://witgoed-reparatie.net