Wat is een testosteron booster?

Wat is een testosteron booster?

Een testosteron booster is een voedingssupplement dat ervoor zorgt dat jouw testosteronniveau omhoog gaat. Testosteron boosters werken bij mannen beter dan bij vrouwen. Dat komt omdat mannen van zichzelf al een hele hoop testosteron aanmaken, en vrouwen niet. Zowel mannen als vrouwen krijgen een hoger libido wanneer hun testosteronniveau stijgt. Vooral mannen merken ook vele andere voordelen, dat zijn:

1) meer doorzettingskracht;
2) meer spiermassa;
3) sterkere spieren;
4) grotere coïtus drift;
5) betere conditie

Voor wie zijn testosteron verhogende middelen geschikt?

Testosteron boosters zijn geschikt voor mensen met een laag testeron gehalte. Om er achter te komen of jij last van een verlaagd niveau hebt, dan kun je kijken of de onderstaande symptomen overeenkomen met de klachten die je hebt.

  • Je coïtus drift is behoorlijk afgenomen
  • Je vindt het lastig om spieren te kweken in de sportschool, maar ook om deze te behouden
  • Je doorzettingskracht is afgenomen: testosteron verhoogt namelijk je agressie en dus je doorzettingsvermogen in bijvoorbeeld de sportschool.
  • Je libido is aanzienlijk gedaald

Wanneer je meer dan één van bovenstaande klachten hebt, dan is het heel goed mogelijk dat jouw testosteron op een laag pitje staat.

Hoe verhoog ik mijn testosteron?

Je kunt je testosteron op verschillende manieren verhogen. Meestal verhoog je dit door middel van een kuurtje. Meestal is dat in de vorm van pillen, waar je dan iedere dag één van moet nemen gedurende 3-4 weken. Testosteron boosters zijn hier te koop.

https://www.facebook.com/Libido-Verhogen-722312361184595/