Startdir
Winkelen

Wat te doen in Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam

 

Bijna elke Nederlander gaat sinds 2010 praktisch elk jaar wel 1x naar de mooie stad Amsterdam. Hiervoor zijn natuurlijk 1001 redenen. Omdat Amsterdam met grote trots ons icoon en hoofdstad betreft zijn er 7 dagen per week een hele hoop activiteiten te doen. Onderstaand vind je daarom een kleine selectie Amsterdamse activiteiten voor alle bezoekers en toeristen.

 

Wanneer je in Amsterdam komt, dan is het echt als hollander of als toerist een aanrader om 1x in je leven een rondvaart tocht te nemen. Je vaart dan met je eigen groep en mogelijk met andere toeristen door de oude zeer bekende grachten van Amsterdam. Je ziet alle oude gebouwen sommige erg vervallen. Maar dit hoort bij de uitstraling van de grote Nederlandse stad Amsterdam.

 

Ook is het natuurlijk erg leuk om door de eindeloze winkelstraten te lopen. Je vind bijna 10 h&m’s. Tevens van alle andere grote ketens ook handen vol vestigingen. Heb je geld nodig? Op bijna elke straat is er wel een pinautomaat te vinden.

Natuurlijk kom je ook in Amsterdam om even over de wallen te kijken. Hierbij is het absoluut niet gênant om juist even naar de ramen te kijken. Hier zie je nou eenmaal de werknemers van de wallen die Amsterdam tot zo’n wereldwijd bekende stad hebben gemaakt. Ook vind je Amsterdam Sexshop in bdsm Amsterdam allemaal net buiten de hoofd winkel straten. In Amsterdam is dit heel normaal en is het ook echt aan aanrader om er eens 1 binnen te stappen.

http://www.veiligedating.nl