Zandgieten uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagenlonenland: de voordelen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de uitbesteding van zandgieten aan een gieterij? Dan kunt u het beste een outsourcing specialist inschakelen. De uitbesteding van zandgieten aan een lasbedrijf in een lagelonenland heeft vele voordelen. De belangrijkste reden om te kiezen voor uitbesteding is uiteraard de kostenbesparing. U kunt tot wel 50% op de kosten besparen door de werkzaamheden te verplaatsen naar een lagelonenland, zoals India, China, Pakistan of Polen. Als u een outsourcing specialist de uitbesteding van zandgieten laat verzorgen, hoeft u zich niet druk te maken over bijvoorbeeld administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen. Dit is verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook zal dit bedrijf uw Nederlandse aanspreekpunt zijn waar u terechtkunt met vragen of problemen.

 

Uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Gaat u uw materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, uitbesteden aan een lagenlonenland? Dan wilt u natuurlijk alleen in zee gaan met een vertrouwd lasbedrijf dat verstand heeft van zaken. Bij zandgieten wordt zand als afgietsel gebruikt om ijzer te gieten. Dit kunt u laten doen door een lasbedrijf in Nederland, maar het is goedkoper om dit uit te besteden aan een lasbedrijf dat is gevestigd in een land waar de lonen lager liggen. Voorbeelden zijn China, India, Pakistan of Polen. Laat u eerst voldoende adviseren voor u besluit of u het zandgieten laat gebeuren in lagelonenlanden in Azië of Europa. Een expert op het gebied van outsourcing kan u helpen bij het vinden van een geschikt lasbedrijf.

 

Engineering en uitbesteding van werkzaamheden aan lasbedrijf

Bij de uitbesteding van uw materiaalwerkzaamheden, zoals zandgieten, is het belangrijk dat u passend advies krijgt. Grote kans dat u gaat besparen in uw kosten, maar dat wilt u natuurlijk wel zeker weten. Het outsourcing bedrijf moet allereerst voldoende kennis hebben van outsourcing en de kostenbesparing die het oplevert. Het komt echter ook goed van pas als het bedrijf voldoende kennis heeft van de productie van uw producten. Een specialist op het gebied van de uitbesteding van materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, kan bijvoorbeeld ook uw producten beoordelen en de productietechnieken kritisch analyseren. Dit kan ook bijdragen aan kostenbesparing. Door middel van engineering én uitbesteding kan uw product zeer voordelig worden geproduceerd bij een lasbedrijf in een lagelonenland.