Wat is een zwangerschapmasker?Een zwangerschapsmasker ontstaat vaak tijdens de zwangerschap en trekt na de zwangerschap weer langzaam weg. Wanneer je last krijgt van een zwangerschapsmasker wanneer je helemaal niet zwanger bent, dan noemen we dat melasma. Melasma kan ontstaan door hormoonbehandelingen zoals het slikken van de anticonceptiepil. Veelal in combinatie met de straling van de zon, ontwikkelen sommige mensen melasma. Over het algemeen is dit een aandoening dat vanzelf weer weg gaat, en welke niet schadelijk is voor onze gezondheid.
Zwangerschapsmasker verwijderenOm van een zwangerschapsmasker af te komen, kun je gebruikmaken van speciale crèmes. Het is namelijk niet verstandig om laserbehandelingen of chemische peelings te ondergaan. Pigmentvlekkencrèmes zijn in deze wel veilig. Let wel: vraag dit altijd even na.
Welke crèmes werken echt tegen mijn vlekkerige huid?Een gewone pigmentvlekkencrème zal geen verschil maken. Het is belangrijk dat je voor een merk kiest dan zich hierin gespecialiseerd heeft. Een dergelijk merk is Skinlight. Deze crème is speciaal ontwikkeld om donker pigment lichter te maken. De crème bied resultaat na 4 weken, de meeste mensen bereiken hun gewenste resultaat in 6-8 weken.
Hoe werkt Skinlight precies en is het veilig?Skinlight breng je twee maal daags aan op de probleemhuid. Je smeert de crème dus alleen op de donkere vlekken. Dit doe je gedurende 4 tot 8 weken intensief. Skinlight is niet schadelijk voor de huid omdat de crème ph-neutraal is en geen parfum bevat. De crème is geschikt voor alle huidtypes en kan net zolang gebruikt worden als men zelf wil. Skinlight is dus 100% veilig.
Wil je meer informatie inwinnen?Bezoek dan eens hun webshop: skinlight.nl/shop of |
http://www.zwangerschapsmasker.be |