Startdir
Image default
Aanbiedingen

10 Geweldige functies in de nieuwste versie van Citizen-horloges.

Citizen horloges zijn een populair en bekend horlogemerk. Hoewel ze duurder zijn dan de meeste andere merken, zijn ze de prijs waard. Hier zijn tien functies die Citizen heeft geïntroduceerd in hun nieuwste horlogemodellen.

Er is nooit een beter moment geweest om een ​​nieuw horloge te kopen! Ontdek wat deze horloges zo speciaal maakt en waarom u er vandaag nog een zou moeten kopen!

 

Merkoverzicht

Citizen horloges bestaan ​​al heel lang en zijn een bekend horlogemerk. Hoewel ze duurder zijn dan de meeste andere merken, zijn ze de prijs waard. Citizen bestaat al sinds 1918 en maakt al meer dan 80 jaar horloges. Ze maken sinds 1992 zelfs het officiële horloge van de Olympische Spelen!

 

Ontwerp en stijl

Citizen horloges staan ​​bekend om hun kwaliteit, design en stijl. Ze hebben verschillende stijlen, zodat je er een kunt vinden die perfect bij je past. De nieuwste horlogelijn van Citizen is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, goud, zilver, lichtblauw en lichtroze.

Ze bieden niet alleen stijlvolle kleuren, maar ze bieden ook wijzerplaten die niet oplichten in het donker zoals de meeste andere merken doen. In plaats daarvan gebruiken ze een milieuvriendelijke light-emitting diode (LED) die tot 6 jaar meegaat zonder te hoeven worden vervangen. De LED verlicht de wijzerplaat prachtig ’s nachts zonder al te veel stroom te verbruiken of je batterij snel leeg te maken.

 

Bekijk functies

Het horlogebedrijf Citizen heeft veel nieuwe functies geïntroduceerd in hun nieuwste modellen. Dit zijn de tien beste eigenschappen om op te letten.

1. Eco-Drive-technologie
2. Stemvork chronograaf
3. Beweging op zonne-energie
4. Roestvrijstalen kast met zwarte wijzerplaat van koolstofvezel
5. 100M waterbestendig
6. Verlichtingswijzers en markeringen
7. Dag/Datum Kalender
8. Mineraalkristal Caseback-venster
9. Oproepen van rondegeheugen
10. Uitbreidingsband

Wat maakt Citizen horloges zo speciaal?

Citizen horloges zijn een populair en bekend horlogemerk. Hoewel ze duurder zijn dan de meeste andere merken, zijn ze de prijs waard. Hier zijn tien functies die Citizen heeft geïntroduceerd in hun nieuwste horlogemodellen.

 

Nu kopen

Zolang de voorraad strekt. Als u eigenaar wilt worden van een Citizen horloge, moet u uw aankoop snel doen. Deze horloges zijn wereldwijd erg gewild vanwege hun hoge kwaliteit. Als u te lang wacht, kan het moeilijk zijn om er een te vinden in uw plaatselijke winkel. Citizen is ongeveer 40%-50% duurder is dan andere merken (ligt uiteraard aan de vergelijking). Maar deze horloges zijn het waard omdat ze zoveel functies hebben die andere horloges gewoon niet hebben!

Uw aankoop gaat langer mee dan elk ander horloge dat er is – een Citizen horloge is gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd.
Bekijk wat dit merk nog meer zo bijzonder maakt op juwelierswebshop.nl

https://www.juwelierswebshop.nl/